No SSO cookie
Taxa auto ramane, se schimba doar anumite detalii tehnice
Noutati-auto

Taxa auto de prima inmatriculare nu va fi eliminata, urmand sa fie modificate doar anumite aspecte tehnice, in conformitate cu exigentele Comisiei Europene, a declarat, primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu.

Imagini (0) Data: 5 December 2007 Comentarii (0)

Bodu ii cere lui Tariceanu sa renunte la taxa de prima inmatriculare
Noutati-auto

Fostul director al Agentiei Nationale de Administrate Fiscala (ANAF) Sebastian Bodu i-a adresat, vineri, premierului Calin Popescu -Tariceanu o scrisoare deschisa, prin care ii cere acestuia sa renunte la taxa de prima inmatriculare.

Imagini (0) Data: 3 December 2007 Comentarii (0)

Varujan Vosganian: In cateva saptamani Comisia Europeana va da un raspuns privind taxa de prima inmatriculare
Noutati-auto

Autoritatile de la Bucuresti asteapta ca in cateva saptamani Comisia Europeana sa prezinte un raspuns legat de taxa de prima inmatriculare, a declarat vineri la Alba Iulia ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.

Imagini (0) Data: 26 November 2007 Comentarii (0)

Vosganian si Korodi merg la Bruxelles pentru taxa auto
Noutati-auto

Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, si ministrul Mediului, Attila Korodi, vor merge, saptamana viitoare, la Bruxelles, pentru a discuta cu reprezentantii Comisiei Europene in privinta taxei de prima inmatriculare.

Imagini (0) Data: 20 November 2007 Comentarii (0)

Taxa de prima inmatriculare va fi mentinuta
Noutati-auto

Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, exclude posibilitatea eliminarii taxei de prima inmatriculare incepand cu 1 ianuarie 2008.

Imagini (0) Data: 19 November 2007 Comentarii (4)

Ultima etapa a programului Rabla
Noutati-auto

Potrivit Administratiei Fondului pentru Mediu, pentru ultima etapa au ramas disponibile 418 autoturisme, care au fost distribuite unui numar de 36 producatori, importatori de autoturisme si distribuitori autorizati ai acestora, validati pentru ultima etapa de desfasurare a Programului.

Imagini (0) Data: 15 November 2007 Comentarii (0)

Ultima etapa a programului Rabla - 1,47 milioane lei
Noutati-auto

Etapa a treia si ultima a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national - 'Rabla 2007' se va desfasura in perioada 13 noiembrie - 12 decembrie 2007 si are alocate circa 1,47 milioane lei, informeaza un comunicat al Administratiei Fondului pentru Mediu.

Imagini (0) Data: 8 November 2007 Comentarii (0)

Se scumpeste rovinieta
Noutati-auto

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, considera ca majorarea anuntata a pretului rovinietei este prea mare si intentioneaza sa analizeze cu specialistii din minister esalonarea acestei cresteri, pentru a o face mai suportabila.

Imagini (0) Data: 22 October 2007 Comentarii (0)

SIAB a avut 250.000 vizitatori la editia din 2007, sub estimarile organizatorilor
Noutati-auto

Salonul International de Automobile Bucuresti (SIAB) a avut, la editia din 2007, in jur de 250.000 vizitatori, similar cu cel al editiei precedente din 2005, dar sub asteptarile organizatorilor, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, Thierry Hesse, presedintele AMC APIA Expo, organizatorul SIAB.

Imagini (0) Data: 15 October 2007 Comentarii (0)

MMDD va primi spre folosinta modelul ecologic Honda Civic Hybrid, in cadrul SIAB
Noutati-auto

Honda va oferi spre folosinta Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile (MMDD) un model ecologic Honda Civic Hybrid, in cadrul Salonului International de Automobile Bucuresti (SIAB), au declarat reprezentanti ai Ministerului.

Imagini (0) Data: 12 October 2007 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1574 :: 18.92MB