No SSO cookie
Dacia a vândut peste 31.000 de masini în prima jumatate a anului
Noutati-auto

Automobile Dacia a vândut în primul semestru 31.493 de vehicule, cu 14 % mai mult faţă de cele 27.449 de unităţi livrate în perioada similară a anului 2002, informează un comunicat al companiei, remis site-ului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 4 July 2003 Comentarii (0)

B&S Motors a înregistrat un record de vânzari al masinilor Suzuki în luna iunie
Noutati-auto

B&S Motors, importator al mărcii Suzuki, a vândut, în luna iunie, un număr de 50 de autoturisme, acesta fiind un record absolut de vânzări lunare pentru marca Suzuki în Romania, a declarat, marţi, site-ului www.masini.ro, Cornel Ardeleanu, director de vânzări al companiei.

Imagini (0) Data: 2 July 2003 Comentarii (0)

Auto Cobalcescu a vândut 550 de masini în primele patru luni
Noutati-auto

Societatea Auto Cobălcescu, dealer autorizat pentră mărcile Dacia şi Renault, a vândut, în intervalul scurs de la începutul anului, un număr de circa 550 de autoturisme, din care 300 de unităţi sunt marca Dacia, restul aparţinând binecunoscutei mărci franceze, a declarat pentru www.masini.ro, Silviu Mototolea, director de marketing al societăţii.

Imagini (0) Data: 26 May 2003 Comentarii (0)

Auto Cobalcescu are în plan vânzarea a peste 1.500 de masini
Noutati-auto

Compania Auto Cobălcescu, dealer al mărcilor Dacia şi Renault, estimează pentru acest an vânzări de aproximativ 1.500 de unităţi, a declarat site-ului www.masini.ro, Silviu Mototolea, director de marketing al societăţii.

Imagini (0) Data: 10 April 2003 Comentarii (0)

VÂNZARI MASINI
Prezentari

Prima maşină vândută prin site-ul www.masini.ro a fost un Ford Focus

Imagini (0) Data: 27 March 2003 Comentarii (0)

SsangYong intentioneaza vânzari de peste 100 de masini în România
Noutati-auto

Interauto, companie din grupul AutoItalia şi unic importator al mărcii SsangYong în România, se aşteaptă să comercializeze între 100 şi 150 de autoturisme în acest an, a declarat, miercuri, site-ului www.masini.ro Herbert Stein, directorul general al Auto Italia, la deschiderea oficială a showroom-ului dedicat mărcii coreene.

Imagini (0) Data: 27 February 2003 Comentarii (0)

Ce masini isi iau romanii?
Noutati-auto

Luna septembrie nu a adus prea mari schimbari in apetitul romanesc pentru masini straine, chiar daca acesta a crescut cu 47%, la 24.540 de unitati, dupa cum reiese din statisticile oferite de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Autovehicule din Romania(APIA).

Imagini (0) Data: 12 November 2002 Comentarii (0)

Masinile se vind bine in Romania
Noutati-auto

Vinzarile de masini noi au atins, dupa primele trei semestre ale acestui an, cifra de 80.990 de autovehicule, cu 23% mai mult fata de perioada similara a anului trecut, sustinute de majorarea cererii de autoturisme de productie autohtona si de o marire a importurilor, reiese din datele de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Autovehicule din Romania (APIA).

Imagini (0) Data: 18 October 2002 Comentarii (0)

Masinile Volkswagen s-au vindut cel mai bine in iulie
Noutati-auto

Renault a pierdut primul loc in topul vinzarilor lunare, masinile Volkswagen fiind prima alegere a romanilor in luna august. Astfel, importatorul oficial Volkswagen a anuntat ca a vindut 593 de autoturisme, in timp ce Renault a vindut cu doua masini mai putin, potrivit statisticilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme.

Imagini (0) Data: 17 September 2002 Comentarii (0)

Masinile Renault se mentin in topul vinzarilor si in luna mai
Noutati-auto

Renault continua sa fie masina de import care s-a vindut cel mai bine si in luna mai, ca si in primele patru luni ale anului, in Romania, cu 667 unitati. Pe primele cinci luni, Renault Romania a vindut respectiv 3.105 unitati. Skoda a mai urcat un loc, in topul vinzarilor, cu 382 de unitati, devansind Peugeot, cu 328 de masini vindute.

Imagini (0) Data: 24 June 2002 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0528 :: 15.31MB