No SSO cookie
Ford Fiesta si Mazda 6 se retrag din competitia “Masina Anului 2003 in Romania”
Noutati-auto

Modelele Ford Fiesta si Mazda 6 au fost retrase din competitia “Masina Anului 2003 in Romania”, stabilita a avea loc in ianuarie 2003 de catre compania Romcar, importator general al marcilor Ford si Mazda in Romania, anunta un comunicat al companiei, remis, marti, site-ului www.masini.ro

Imagini (0) Data: 7 January 2003 Comentarii (0)

Masina anului va fi desemnata pe 15 ianuarie
Noutati-auto

Titlul "Masina anului 2003 in Romania" va fi desemnat de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), in colaborare cu organizatiile jurnalistilor auto din Romania, uneia dintre cele zece masini eligibile. Modelele alese sint Audi A8, Citroen C3, Ford Fiesta, Mazda 6, Mercedes E Classe, Nissan Primera, Opel Vectra, Renault Megane, Seat Ibiza si Volvo XC 90.

Imagini (0) Data: 11 December 2002 Comentarii (0)

Mazda Atenza este Masina Anului 2003 in Japonia
Noutati-auto

Mazda Atenza sau Mazda 6, cum este ea denumita in Europa, a fost desemnata “Masina Anului 2003 in Japonia” (Japan's Car of the Year) de catre Asociatia Cercetatorilor si Jurnalitilor Auto de pe piata nipona.

Imagini (0) Data: 22 November 2002 Comentarii (0)

Renault Megane II este "Masina Anului 2003 in Europa"
Noutati-auto

Ultima generatie a modelului Megane, produsa de constructorul francez Renault, a fost desemnata de juriul concursului european "Car of The Year 2003" drept Masina Anului 2003 in Europa, informeaza auto.com

Imagini (0) Data: 19 November 2002 Comentarii (0)

Masina Anului 2003 in Romania va fi organizata de APIA
Noutati-auto

Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) va organiza in acest an competitia "Masina Anului 2003 in Romania", concurs ce va fi deschis tuturor automobilelor lansate dupa data de 1 ianuarie 2002.

Imagini (0) Data: 9 October 2002 Comentarii (0)

Sfaturi pentru o vacanță perfectă cu mașina
Noutati-auto

Vacanțele sunt cele mai așteptate perioade în rândul populației. Și pentru că acestea trebuie să fie liniștite și lipsite de situații neplăcute, un membru al echipei de anvelope premium, Nokian Tyres, oferă un ghid cu sfaturi utile pentru o călătorie sigură și plăcută.

Imagini (0) Data: 1 September 2019 Comentarii (0)

Ce conditii trebuie sa indeplineasca masina pe care o inchiriezi in timpul iernii
Noutati-auto

Exista situatii in care inchirierea unei masini reprezinta un plan de "rezerva", insa  de cele mai multe ori, acest lucru este imperios necesar pentru a asigura buna desfasurare a activitatilor planuite de o persoana, fie ca este vorba despre o vacanta sau pur si simplu de activitati cotidiene.

Imagini (0) Data: 16 November 2017 Comentarii (0)

Polestar dezvăluie prima sa mașină, Polestar 1
Noutati-auto

Polestar, brandul de performanță al Volvo Car Group, a dezvăluit planurile viitoare ca nou brand de mașini electrice de performanță.

Imagini (27) Data: 18 October 2017 Comentarii (0)

STUDIU: Unul din doi romani si-ar cumpara masina hibrid sau electrica
Noutati-auto

Unul din doi romani ar opta pentru un mijloc de mobilitate mai putin poluant, cum ar fi vehiculul hibrid (3 din 10) sau electric (2 din 10), daca infrastructura ar fi suficient de dezvoltata si costul de achizitie ar fi unul accesibil. Potrivit unui studiu iVox, initiat de CEZ Romania, realizat in perioada 24-30 iulie, 7 din 10 romani din orasele mari ale tarii considera ca motorul electric si bateriile performante vor avea un impact major asupra transportului urban.

Imagini (0) Data: 18 August 2017 Comentarii (0)

Jantele – un accesoriu esential pentru orice masina
Noutati-auto

In momentul alegerii unui set de jante, recomandarea ar fi sa utilizati configuratoarele puse la dispozitie de producatorii de jante, deoarece acestia au omologarile primite direct de la producatorii de autoturisme (exista cazuri in care anumite jante, cu caracteristici identice cu cele de pe cartea masinii, nu se pot potrivi).

Imagini (0) Data: 20 March 2017 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1283 :: 15.33MB