No SSO cookie

Renault Megane II este "Masina Anului 2003 in Europa"

voteaza
(0/ 0)
Renault Megane II este "Masina Anului 2003 in Europa"
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ultima generatie a modelului Megane, produsa de constructorul francez Renault, a fost desemnata de juriul concursului european "Car of The Year 2003" drept Masina Anului 2003 in Europa, informeaza auto.com

 
 
[poza1s] Megane II a fost aleasa cea mai buna masina dintre 30 de modele noi de catre un juriu compus din 58 de jurnalisti din 22 de tari europene, principalele caracteristici analizate fiind design-ul, calitatile tehnice, manevrabilitatea, siguranta si comportamentul pe sosea.
Modelul de clasa medie cu design futurist a fost lansat, in Franta si in tarile occidentale, luna trecuta. Renault a mizat pe atractia sau aversiunea publicului fata de Megane II insa intentiile companiei franceze sint mai mult decit optimiste, prin atingerea unei cote de aproximativ 14% pe segmentul auto mediu.
[poza2d] Megane dispune de trei propulsoare pe benzina cu 16 supape, cu cilindre de 1.4, 1.6 si 2 litri, care dezvolta 98 CP, 115 CP si respectiv 136 CP. Oferta este intregita de doua motoare turbodiesel common rail, comercializate sub denumirea dCi. Cel de 1.5 litri dezvolta 80 CP, in timp ce motorul de 1.9 litri cu turbocompresor cu geometrie variabila are 120 CP.
Renault isi adjudeca pentru a cincea oara distinctia Car of The Year in Europe cu noul Megane si spera ca prin introducerea acestui model sa depaseasca vinzarile vechiului Megane, care au atins 4,1 milioane de unitati.
Locurile doi si trei in competitie au fost ocupate de modelele Mazda 6 si Citroen C3

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1413 :: 17.76MB