No SSO cookie

Masina Anului 2003 in Romania va fi organizata de APIA

voteaza
(0/ 0)
Masina Anului 2003 in Romania va fi organizata de APIA
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) va organiza in acest an competitia "Masina Anului 2003 in Romania", concurs ce va fi deschis tuturor automobilelor lansate dupa data de 1 ianuarie 2002.

 
 
Juriul competitiei va fi constituit din jurnalisti auto cu experienta indelungata si reputatie recunoscuta, desemnati de mediile media care au o activitate substantiala in domeniul auto.
"Pentru a evita orice suspiciune, APIA nu se va implica in jurizare, asociatia rezervindu-si doar titlul de organizator al competitiei", a declarat revistei Masini directorul executiv al APIA, Marius Carp.
Conform regulamentului de organizare a acestui eveniment, APIA este singurul organism indreptatit si care dispune de capacitatea logistica de a sustine in mod obiectiv competitia "Masina Anului 2003 in Romania 2003", pentru a putea pastra nivelul de calitate, seriozitate, transparenta si deplina echitate, specific evenimentelor de o asemenea anvergura pe plan international.
In concurs vor participa numai modelele noi, nefiind admise variantele modificate, face-lift, chiar daca poarta o denumire diferita, precum si automobilele care reprezinta modele noi pentru o marca, insa sint rebrandari ale unor modele aflate deja in fabricatie pentru o alta marca. Masina anului 2003 in Romania va fi aleasa din maximum 10 automobile considerate eligibile, pe baza unei selecti anterioare realizate de catre membrii juriului.
Locul si data de desfasurare a competitiei se vor anunta din timp, in prima parte a lunii octombrie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1391 :: 17.76MB