No SSO cookie

Masina anului va fi desemnata pe 15 ianuarie

voteaza
(0/ 0)
Masina anului va fi desemnata pe 15 ianuarie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Titlul "Masina anului 2003 in Romania" va fi desemnat de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), in colaborare cu organizatiile jurnalistilor auto din Romania, uneia dintre cele zece masini eligibile. Modelele alese sint Audi A8, Citroen C3, Ford Fiesta, Mazda 6, Mercedes E Classe, Nissan Primera, Opel Vectra, Renault Megane, Seat Ibiza si Volvo XC 90.

 
 
[poza1s] Organizarea evenimentului este programata la jumatatea lunii ianuarie, insa deja APIA a demarat procedurile legate de selectie a juriului, care include 17 jurnalisti cu experienta din presa auto. Buna desfasurare a competitiei, precum si respectarea stricta a regulamentului si obiectivitatii va fi asigurata de APIA.
Reamintim ca, anul trecut, titlul "Masina Anului 2002 in Romania" nu a fost acordat, datorita unor neintelegeri intre organizatoarele competitiei, doua asociatii ale presei auto romanesti. De asemenea, in urma cu doi ani, in Romania au fost alese doua "Masini ale Anului".
[poza2d] Reprezentantii APIA au declarat ca editia din acest an va reintroduce in drepturi acest titlu de prestigiu la nivel mondial, insa rolul APIA este doar acela de organizator al ceremoniei, responsabilitatea alegerii apartinind in intregime juriului.
Cistigatoarea trofeului european "Car of the year 2003 in Europe" este Renault Megane II.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2521 :: 22.15MB