No SSO cookie
VIDEO: Si-a instalat NOS pe masina si acesta i-a venit de hac printr-o mica explozie
Tuning

Va invitam sa urmariti acest material venit de peste ocean. Veti vedea ce se intampla atunci cand sistemul NOSnu este utilizat/instalat cum trebuie.

Imagini (0) Data: 8 August 2012 Comentarii (0)

O masina Google StreetView abandonata in mijlocul pustietatii
Noutati-auto

Daca vreti sa aflati mai multe despre acest incident, va invitam sa cititi articolul mai departe. Avem pentru voi si un material video in cazul in care nu ne credeti.

Imagini (0) Data: 4 August 2012 Comentarii (0)

TUNING: Editia limitata BMW M3 CSL 2004 transformata intr-o masina de curse
Tuning

Va invitam sa aflati mai multe despre aceasta modificare interesanta si costisitoare. Daca v-am starnit curiozitatea, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa cititi mai departe.

Imagini (9) Data: 2 August 2012 Comentarii (0)

Opel ADAM: masina mica, investitii mari
Noutati-auto

Fabrica Adam Opel AG este adăpostită de idilica vale Hörsel, ce a primit acest nume după râul care o traversează şi, în prezent, este plină de experţi în producţie care pregătesc începerea producţiei modelului Opel ADAM.

Imagini (11) Data: 2 August 2012 Comentarii (0)

O masina de-a dreptul interesanta - Aspid GT-21 Invictus
Noutati-auto

Aspid GT-21 Invictus este un model extrem de interesant, cu un design unic, inedit. Daca vreti sa aflati mai multe si daca vreti sa vedeti o serie de imagini de calitate, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (6) Data: 18 July 2012 Comentarii (0)

Mercedes-Benz, pentru a cincea oară maşina oficială la TIFF
Noutati-auto

Pentru al cincilea an consecutiv, Mercedes-Benz va conduce către covorul roşu celebrităţi din lumea filmului, la TIFF 2012 (Festivalul Internaţional de Film Transilvania). Festivalul, ajuns la cea de-a XI-a ediţie, se va desfăşura între 1 şi 10 iunie în Cluj-Napoca.

Imagini (0) Data: 19 May 2012 Comentarii (0)

Cei de la Google prezinta masina pentru nevazatori
Noutati-auto

Cei de la Google au reusit imposibilul. Dupa numeroase teste, ei au reusit sa obtina un vehicul care se conduce singur. Un vehicul destinat persoanelor cu deficiente de vedere in special. De laudat initiativa celor de la Google. Va invitam sa cititi articolul pentru mai multe detalii.

Imagini (0) Data: 9 April 2012 Comentarii (0)

Masina invizibila facuta de Mercedes-Benz
Noutati-auto

Pentru a promova viitoarele modele Mercedes Benz bazate pe tehnologia cu hidrogen, cei de la Mercedes au creat o reclama cu un impact puternic.

Imagini (0) Data: 9 March 2012 Comentarii (0)

Samsung Electronics va crea o solutie de conectare a smartphone-ului la masina in colaborare cu Toyota Motor Corporation
Noutati-auto

Experiente sigure pentru utilizatori, muzica, localizare si functii imbunatatite cum ar fi apeluri hands-free, interactiune vocala si redactarea mesajelor prin comada vocala – prezentate in cadrul Mobile World Congress 2012, in Barcelona.

Imagini (0) Data: 2 March 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Ce se intampla cand te furisezi in masina parintilor
Noutati-auto

Copiii tind sa faca tot felul de nazbatii. La fel e si in cazul de fata cand un copil de 9-10 ani (credem) a dorit sa fie sofer pret de 50 secunde.

Imagini (0) Data: 29 February 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2223 :: 18.9MB