No SSO cookie
Prima ediţie specială BMW M4: DTM Champion Edition
Noutati-auto

BMW M GmbH lansează BMW M4 DTM Champion Edition, iar Marco Wittmann acceptă un parteneriat pe termen lung cu BMW şi primeşte un test în Formula 1

Imagini (9) Data: 20 October 2014 Comentarii (0)

BMW Motorrad Motorsport a sărbătorit prima dublă
Noutati-auto

BMW Motorrad Motorsport s-a transformat într-o echipă învingătoare în Campionatul Mondial de Superbike: Marco Melandri a câştigat în faţa lui Leon Haslam la Donington.

Imagini (6) Data: 15 May 2012 Comentarii (0)

Circuitul de Moto GP de la Misano va fi redenumit in memoria lui Simoncelli
Moto

Circuitul de Moto GP de la Misano va purta incepand cu sezonul viitor numele lui Marco Simoncelli, pilot decedat in urma cu cateva saptamani.

Imagini (0) Data: 4 November 2011 Comentarii (2)

Gresini Honda va concura la Valencia
Moto

Echipa de Moto GP Gresini Honda a anuntat oficial ca va lua startul in cursa de la Valencia, dar ca nu-l va inlocui pe italianul Marco Simoncelli cu vreun alt pilot.

Imagini (0) Data: 31 October 2011 Comentarii (2)

Alonso, in al noualea cer dupa locul trei din India
Formula 1

Spaniolul Fernando Alonso s-a declarat incantat de pozitia ocupata pe podiumul primei curse de Formula 1 a Indiei, dar a tinut sa dedice la randul sau aceasta reusita lui Dan Wheldon si Marco Simoncelli.

Imagini (0) Data: 30 October 2011 Comentarii (1)

Button: Vettel a fost inca o data de neatins
Formula 1

Jenson Button, ocupantul locului secund in cursa de F1 a Indiei, a recunoscut ca Sebastian Vettel a fost din nou de nebatut. Britanicul a mai spus si ca aceasta etapa a campionatului trebuie dedicata memoriei lui Dan Wheldon si Marco Simoncelli.

Imagini (0) Data: 30 October 2011 Comentarii (1)

Simoncelli va ramane la Gresini Honda in 2012
Moto

Pilotul italian de Moto GP Marco Simoncelli a anuntat prelungirea contractului cu echipa San Carlo Gresini Honda pentru sezonul 2012.

Imagini (0) Data: 28 September 2011 Comentarii (0)

Casey Stoner va pleca din pole-position la Mugello
Moto

Australianul Casey Stoner s-a impus autoritar in calificarile Marelui Premiu de Moto GP de la Mugello, pilotul Repsol Honda fiind urmat de Ben Spies si de Marco Simoncelli.

Imagini (0) Data: 2 July 2011 Comentarii (0)

Lorenzo: Simoncelli nu e constient de riscuri
Moto

Spaniolul Jorge Lorenzo a fost extrem de furios dupa Marele Premiu de Moto GP al Olandei si l-a acuzat pe Marco Simoncelli, cel care l-a acrosat in chiar primul tur al cursei de la Assen, ca nu este constient de riscurile din acest sport.

Imagini (0) Data: 26 June 2011 Comentarii (0)

Simoncelli va pleca din pole-position in Catalunia
Moto

Italianul Marco Simoncelli a obtinut cel mai rapid timp al calificarilor din Catalunia, urmand a pleca pentru prima data in cariera sa din Moto GP din pole-position.

Imagini (0) Data: 5 June 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1528 :: 15.29MB