No SSO cookie

Simoncelli va pleca din pole-position in Catalunia

voteaza
(0/ 0)
Simoncelli va pleca din pole-position in Catalunia
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Italianul Marco Simoncelli a obtinut cel mai rapid timp al calificarilor din Catalunia, urmand a pleca pentru prima data in cariera sa din Moto GP din pole-position.

 
 

Marco Simoncelli, pilotul italian al echipei San Carlo Honda Gresini Team, a fost cel mai rapid in calificarile Marelui Premiu al Barcelonei, urmand a pleca pentru prima data in cariera sa din pole-position intr-o cursa de Moto GP.

Simoncelli a reusit surpriza in chiar ultimul minut al calificarilor catalane, atunci cand a obtinut un timp de 1:42,413, care s-a plasat la doar doua sutimi de secunda in fata australianului Casey Stoner. Jorge Lorenzo, castigatorul de anul trecut al cursei catalane, ii va urma pe cei doi pe grila de start de anul acesta, in timp ce al patrulea va pleca Ben Spies.

Italianul Andrea Dovizioso, pilotul echipei Repsol Honda, va pleca de pe locul cinci la Barcelona, in timp ce pilotul care va incheia a doua linie a grilei de start va fi Cal Crutchlow, de la Monster Yamaha. Cei doi piloti ai echipei Ducati, Valentino Rossi si Nicky Hayden, nu au avut cea mai reusita zi a lor si vor lua startul in Catalunia din linia a treia, de pe locurile sapte, respectiv opt.

Marele Premiu al Cataluniei, care va avea loc duminica la Barcelona va fi vaduvit de prezenta a doi dintre cei mai valorosi piloti ai momentului, spaniolul Dani Pedrosa si americanul Colin Edwards, ambii fiind accidentati.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0645 :: 17.78MB