No SSO cookie
Stoner va pleca primul la Valencia
Noutati-auto

Casey Stoner a obtinut cel mai bun timp al calificarilor la Valencia si va pleca din al patrulea pole-position al sezonului. El va fi urmat de Jorge Lorenzo si de Marco Simoncelli pe grila de start din Spania.

Imagini (1) Data: 6 November 2010 Comentarii (0)

Audi sub semnul celor 5 inele
Noutati-auto

Olimpiada de la Atena a inceput si odata cu aceasta Audi a dat startul unui sezon de mari asteptari. Ludger Beerbaum, capitanul echipei Audi quattro impreuna cu colegii sai Christian Ahlmann si Marco Kutscher s-au calificat pentru proba de sarituri. Aceasta inseamna ca trei din cei patru sportivi germani care concureaza la Atena sunt membri ai echipei Audi quattro.

Imagini (0) Data: 16 August 2004 Comentarii (0)

Mercedes-Benz lanseaza modelele Viano si noua serie Vito
Noutati-auto

DaimlerChrysler a lansat, vineri, două dintre noile sale produse, Mercedes-Benz Viano, o nouă gamă de automobile în segmentul MPV (minivan), care înlocuieşte mai vechiul V-Class, precum şi noile variante de minivan Mercedes Vito F şi Vito Marco Polo models, informează un comunicat al companiei remis, luni, siteului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 12 May 2003 Comentarii (1)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0854 :: 18.62MB