No SSO cookie

Lorenzo: Simoncelli nu e constient de riscuri

voteaza
(0/ 0)
Lorenzo: Simoncelli nu e constient de riscuri
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Spaniolul Jorge Lorenzo a fost extrem de furios dupa Marele Premiu de Moto GP al Olandei si l-a acuzat pe Marco Simoncelli, cel care l-a acrosat in chiar primul tur al cursei de la Assen, ca nu este constient de riscurile din acest sport.

 
 

Campionul mondial en-titre Jorge Lorenzo a fost extrem de vehement la adresa lui Marco Simoncelli la finele Marelui Premiu de Moto GP al Olandei. Astfel, ibericul l-a acuzat pe italian ca nu este constient de riscurile pe care le implica cursele in aceasta categorie si cu aceste motociclete.

Lorenzo a fost puternic acrosat de Simoncelli in chiar primul tur al cursei de la Assen, cei doi reusind sa scape nevatamati si chiar sa incheie cursa. Spaniolul a obtinut pana la urma locul al saselea, in timp ce Simoncelli a prins in extremis locul noua.

Cu toate acestea, Jorge Lorenzo nu putea fi altfel decat nemultumit, in conditiile in care australianul Casey Stoner s-a detasat deja in fruntea ierarhiei generale a pilotilor. '' Nu il acuz pe Marco ca ar fi incercat sa ma scoata din cursa in mod intentionat, sunt sigur ca nu asta si-a dorit, dar cred ca problema este ca el nu intelege riscurile pe care le implica aceasta categorie de cursa, aceste motociclete si aceste pneuri. '' a declarat pilotul Yamaha.

Simoncelli s-a aparat in fata acuzelor lui Jorge Lorenzo, declarand ca nu i s-a parut ca si-a asumat foarte multe riscuri, dar ca a avut o problema cu unul din pneuri, a carui temperatura era mai scazuta decat s-ar fi asteptat. Cu toate acestea, italianul si-a asumat vina pentru incident si si-a cerut scuze in fata lui Lorenzo.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0807 :: 17.78MB