No SSO cookie

Casey Stoner va pleca din pole-position la Mugello

voteaza
(0/ 0)
Casey Stoner va pleca din pole-position la Mugello
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Casey Stoner s-a impus autoritar in calificarile Marelui Premiu de Moto GP de la Mugello, pilotul Repsol Honda fiind urmat de Ben Spies si de Marco Simoncelli.

 
 

Casey Stoner va pleca din pole-position in Marele Premiu de Moto GP al Italiei, dupa ce s-a impus detasat in calificarile de sambata. Australianul de la Repsol Honda va fi urmat pe grila de start de la Mugello de americanul Ben Spies si de italianul Marco Simoncelli.

Calificarile italiene de sambata au inceput sub amenintarea ploii, ceea ce a facut ca marea majoritate a pilotilor sa incerce sa dea totul inca din primele minute ale sesiunii. Astfel, Stoner a stabilit cel mai bun timp al zilei destul de repede, ploaia facandu-si aparitia si ea cam la 20 de minute dupa inceperea calificarilor.

Performanta australianului este cu atat mai remarcabila cu cat timpul acestuia a fost mai rapid cu aproape o jumatate de secunda decat timpul ocupantului locului secund. Americanul Ben Spies a fost cel care a obtinut al doilea timp al calificarilor, pilotul Yamaha confirmand forma care i-a permis sa se impuna la Assen saptamana trecuta.

Tot din prima linie a grilei de start va pleca si Marco Simoncelli, italianul de la San Carlo Honda Gresini, in timp ce linia a doua ii va contine pe Andrea Dovizioso, de la Repsol Honda, pe Jorge Lorenzo, de la Yamaha, si pe britanicul Colin Edwards.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0622 :: 17.78MB