No SSO cookie
Stoner se impune in Franta, dar Lorenzo ramane primul la general
Moto

Australianul Casey Stoner s-a impus fara mari probleme in cursa de Moto GP desfasurata pe circuitul din Le Mans, pilotul Repsol Honda fiind urmat de italienii Andrea Dovizioso si Valentino Rossi.

Imagini (0) Data: 15 May 2011 Comentarii (0)

Autoitalia are un nou proprietar
Noutati-auto

Noul actionariat al Autoitalia Group deschide noi perspective de dezvoltare a activitatii pe piata din Romania. Noua Lancia si Jeep intra in portofoliul Autoitalia, Ssangyong, Honda Motorcycles si Segway, trase pe dreapta.

Imagini (9) Data: 4 May 2011 Comentarii (0)

Pedrosa se impune la Estoril, Lorenzo ramane primul la general
Noutati-auto

Spaniolul Dani Pedrosa a reusit sa se impuna in a treia etapa a sezonului 2011 din Moto GP, desfasurata in Portugalia, la Estoril, pilotul Repsol Honda fiind urmat de campionul mondial en-titre si liderul clasamentului general, Jorge Lorenzo.

Imagini (1) Data: 1 May 2011 Comentarii (0)

Lorenzo conduce la general, Stoner doar al treilea
Noutati-auto

Jorge Lorenzo este noul lider al clasamentului pilotilor in Moto GP, ibericul de la Yamaha fiind urmat de pilotii Honda Dani Pedrosa si Casey Stoner in ierarhia dupa doua etape.

Imagini (1) Data: 3 April 2011 Comentarii (0)

Stoner va pleca din pole-position la Jerez
Noutati-auto

Casey Stoner va pleca primul in cursa de Moto GP de la Jerez, a doua a sezonului, dupa ce a obtinut cel mai bun timp al calificarilor. Australianul va fi urmat de coechipierul sau de la Repsol Honda, Dani Pedrosa, si de campionul en-titre Jorge Lorenzo.

Imagini (1) Data: 3 April 2011 Comentarii (0)

Stoner fericit, Pedrosa si Dovizioso dezamagiti
Noutati-auto

Australianul Casey Stoner s-a declarat incantat de evolutia motocicletei sale Honda la capatul primei curse a sezonului de Moto GP, in timp ce coechipierii acestuia, Pedrosa si Dovizioso, s-au declarat mai degraba dezamagiti de evolutiile lor.

Imagini (1) Data: 21 March 2011 Comentarii (0)

Stoner se impune in Qatar
Noutati-auto

Casey Stoner castiga prima etapa a sezonului 2011 din Moto GP, australianul de la Repsol Honda fiind urmat de Jorge Lorenzo si Dani Pedrosa.

Imagini (1) Data: 21 March 2011 Comentarii (0)

Stoner in pole, Pedrosa al doilea
Noutati-auto

Australianul Casey Stoner va pleca din pole-position in prima cursa a sezonului de Moto GP, care urmeaza sa se desfasoare in Qatar, in timp ce coechipierul acestuia de la Repsol Honda, Dani Pedrosa, va pleca de pe pozitia a doua pe grila.

Imagini (1) Data: 20 March 2011 Comentarii (0)

Stoner si Pedrosa, cei mai rapizi in antrenamentele libere din Qatar
Noutati-auto

Casey Stoner si Dani Pedrosa, pilotii echipei Repsol Honda, au fost cei mai rapizi in toate cele trei sesiuni de antrenamente libere desfasurate la Qatar, inaintea primei curse oficiale a sezonului 2011 de Moto GP.

Imagini (1) Data: 19 March 2011 Comentarii (0)

Nissan-Renault ocupa locul trei in topul vanzarilor pe 2010
Noutati-auto

Alianta dintre Nissan si Renault s-a dovedit a fi una benefica. Grupul avand o crestere substantiala in 2010. Cresterea vanzarilor pe piata chineza a permis grupului Nissan-Renault sa devanseze pe cei de la Volkswagen si Honda.

Imagini (1) Data: 31 January 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2256 :: 15.29MB