No SSO cookie

Pedrosa se impune la Estoril, Lorenzo ramane primul la general

voteaza
(0/ 0)
Pedrosa se impune la Estoril, Lorenzo ramane primul la general
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Spaniolul Dani Pedrosa a reusit sa se impuna in a treia etapa a sezonului 2011 din Moto GP, desfasurata in Portugalia, la Estoril, pilotul Repsol Honda fiind urmat de campionul mondial en-titre si liderul clasamentului general, Jorge Lorenzo.

 
 
Dani Pedrosa, pilotul de Moto GP al echipei Repsol Honda, s-a impus in Portugalia, pe circuitul de la Estoril, in a treia etapa a sezonului 2011, dupa o lupta extrem de echilibrata cu conationalul sau, Jorge Lorenzo.

Pedrosa se impune pentru prima oara in cariera la Estoril si se apropie in ierarhia generala a pilotilor la doar patru puncte de Lorenzo, pilotul echipei Yamaha Factory Racing. Pe pozitia a treia in Portugalia s-a clasat Casey Stoner, coechipierul lui Pedrosa de la Repsol Honda, australianul fiind al treilea si la general, cu un total de 41 de puncte, cu 20 mai putin decat Pedrosa si cu 24 in minus fata de Lorenzo.

Castigatorul cursei de la Estoril a avut o evolutie foarte buna pe circuitul lusitan, acesta pandindu-l pe campionul mondial en-titre de pe pozitia a doua pana cu trei tururi inainte de final, atunci cand a reusit o depasire foarte frumoasa. Dupa aceasta, Pedrosa a prins aripi si a reusit sa se impuna cu peste trei secunde in fata conationalului sau.


Cel de-al treilea pilot de la Repsol Honda, italianul Andrea Dovizioso, a ocupat locul patru, peninsularul avand parte din nou de o evolutie palida in comparatie cu cele ale coechipierilor sai, in timp ce top tenul a fost completat in ordine de Valentino Rossi, Colin Edwards, Hiroshi Aoyama, Cal Crutchlow, Nicky Hayden si Randy De Puniet.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2424 :: 22.16MB