No SSO cookie

Lorenzo conduce la general, Stoner doar al treilea

voteaza
(0/ 0)
Lorenzo conduce la general, Stoner doar al treilea
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jorge Lorenzo este noul lider al clasamentului pilotilor in Moto GP, ibericul de la Yamaha fiind urmat de pilotii Honda Dani Pedrosa si Casey Stoner in ierarhia dupa doua etape.

 
 
Jorge Lorenzo, campionul mondial en-titre, conduce din nou in clasamentul general al pilotilor din Moto GP. Astfel, dupa doua etape din noul sezon spaniolul a acumulat 45 de puncte, in timp ce ocupantul locului al doilea este conationalul sau, Dani Pedrosa, cu 36 de etape.

Australianul Casey Stoner a fost marele ghinionist al cursei de la Jerez, pilotul Repsol Honda cazand pe locul 3 la general, cu doar 25 de puncte, cele obtinute pentru victoria din prima etapa din Qatar. Orgoliul lui Stoner trebuie sa fie ranit considerabil, mai ales in conditiile in care acesta obtinuse cei mai buni timpi la Jerez atat in antrenamentele libere, cat si in calificari si in incalzirea dinainte de cursa.


In continuarea ierarhiei pilotilor se claseaza Nicky Hayden si Valentino Rossi, cei doi piloti Ducati reusind sa compenseze prin experienta, dar si prin noroc performantele slabe de care sunt capabile motocicletele lor raportat la ceea ce pot Yamaha sau Honda.

Pe locul sase dupa cursa de la Jerez este japonezul Hiroshi Aoyama, acesta fiind urmat de un dezamagitor pana acum Andrea Dovizioso, cel care parea capabil in testele din pre-sezon sa le faca o concurenta puternica celor doi coechipieri mai experimentati de la Repsol Honda, Dani Pedrosa si Casey Stoner. Top tenul este completat de Hector Barbera, Cal Crutchlow si Karel Abraham.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1506 :: 17.78MB