No SSO cookie

Stoner fericit, Pedrosa si Dovizioso dezamagiti

voteaza
(0/ 0)
Stoner fericit, Pedrosa si Dovizioso dezamagiti
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Casey Stoner s-a declarat incantat de evolutia motocicletei sale Honda la capatul primei curse a sezonului de Moto GP, in timp ce coechipierii acestuia, Pedrosa si Dovizioso, s-au declarat mai degraba dezamagiti de evolutiile lor.

 
 
Echipa Repsol Honda a debutat in forta in sezonul 2011 din Moto GP, australianul Casey Stoner impunandu-se in prima cursa a anului, care a avut loc in Qatar. Mai mult, si ceilalti doi piloti ai teamului au avut evolutii bune, ibericul Dani Pedrosa clasandu-se pe trei, iar italianul Andrea Dovizioso incheind cursa pe patru.

Pentru Stoner, weekendul din Qatar a fost unul perfect, dupa ce a izbutit sa obtina pole-positionul, victoria de cursa, dar si cel mai rapid tur al cursei, cu un timp de 1:55,366 inregistrat in turul 13. In aceste conditii, entuziasmul australianului era de asteptat, acesta devenind deja favoritul principal la obtinerea titlului mondial in acest sezon.

'' Dupa o perioada de pre-sezon foarte buna, am intrat foarte optimisti in acest weekend de cursa si totul a mers din bine in mai bine pentru noi. In aceasta seara( n.r.: duminica seara), motocicleta a fost fantastica si sunt extrem de mandru sa am ocazia sa concurez pentru Repsol Honda. ''
a declarat campionul mondial din 2007.

In ceea ce-i priveste pe ceilalti doi piloti ai echipei, acestia s-au declarat mai degraba dezamagiti de prima lor cursa din 2011, Dani Pedrosa reusind sa se claseze doar al treilea, in ciuda faptului ca a si condus cursa o perioada de vreme, iar italianul Dovizioso ocupand locul patru si ratand de putin depasirea lui Pedrosa pe final.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2099 :: 22.11MB