No SSO cookie

Stoner se impune in Franta, dar Lorenzo ramane primul la general

voteaza
(0/ 0)
Stoner se impune in Franta, dar Lorenzo ramane primul la general
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Casey Stoner s-a impus fara mari probleme in cursa de Moto GP desfasurata pe circuitul din Le Mans, pilotul Repsol Honda fiind urmat de italienii Andrea Dovizioso si Valentino Rossi.

 
 

Casey Stoner, pilotul australian al teamului Repsol Honda, a obtinut a doua victorie a sezonului 2011 de Moto GP pe circuitul de la Le Mans, acesta fiind urmat la mare distanta de Andrea Dovizioso, tot de la Repsol Honda, si de Valentino Rossi, pilotul echipei Ducati.

Stoner a defilat practic pe circuitul francez, reusind prima victorie a carierei la Le Mans cu un avans de peste 14 secunde fata de cei doi italieni care au completat podiumul. Cu toate acestea, cele mai interesante momente ale cursei franceze nu l-au implicat pe Stoner, ci au fost realizate de Dovizioso si de Rossi, cei doi italieni luptandu-se extraordinar pentru pozitia a doua pe podium.

Jorge Lorenzo, campionul mondial en-titre si liderul ierarhiei generale in acest sezon, nu a reusit o evolutie extraordinara in Franta, terminand cursa doar pe locul patru, la o distanta de peste 20 de secunde de lider. Marco Simoncelli a completat ziua buna a pilotilor italieni, reusind sa obtina locul cinci, in timp ce Ben Spies, Nicky Hayden, Hiroshi Aoyama, Hector Barbera si Karel Abraham au completat un top ten lipsit de prezenta lui Loris Capirossi si a lui Dani Pedrosa, cei doi abandonand dupa 7, respectiv 11 tururi.

In ciuda victoriei convingatoare de la Le Mans, Casey Stoner nu a reusit sa-l detroneze pe Lorenzo din fruntea clasamentului general al pilotilor, spaniolul avand in continuare un avantaj de 12 puncte in fata pilotului Repsol Honda. Pe pozitia a treia este Dani Pedrosa, in timp ce pe patru si cinci se claseaza italienii Andrea Dovizioso si Valentino Rossi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0724 :: 22.11MB