No SSO cookie

Autoitalia are un nou proprietar

voteaza
(0/ 0)
Autoitalia are un nou proprietar
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul actionariat al Autoitalia Group deschide noi perspective de dezvoltare a activitatii pe piata din Romania. Noua Lancia si Jeep intra in portofoliul Autoitalia, Ssangyong, Honda Motorcycles si Segway, trase pe dreapta.

 
 
Din aprilie 2011, noul actionar al Autoitalia Group este compania Levi Group, din Tel Aviv, Israel, detinuta de familia  omului de afaceri Michael Levy. Compania Levi Group opereaza la nivel international in domeniul naylonului prin firma NILIT iar in domeniul auto isi desfasoara activitatea in Israel prin Mediterranean Car Agency. Din acest an, Compania Levi Group va derula afaceri si in Romania prin Autoitalia Group.
Acordul de transfer asupra proprietatii Autoitalia a fost semnat de domnul Herbert Stein, presedinte si fondator al Autoitalia Group in 1993, si de catre domnul Ori Lahav, CEO al Mediterranean Car Agency.


Vorbind despre acest eveniment major in viata si activitatea Autoitalia Group, domnul Herbert Stein a spus: "Am cautat mai mult un partener de incredere, un investitor care sa poata prelua afacerile Autoitalia in Romania. Suntem fericiti ca am gasit Mediterranean Car Agency, de asemenea o firma de familie, care are atat potentialul economic cat si experienta si expertiza necesare pentru a putea conduce catre succes echipa Autoitalia si reteaua de dealeri."


Autoitalia Group va continua sa importe, sa comercializeze si sa ofere servicii after-sales pentru toate marcile si modelele din portofoliul sau. In plus, in acest an, alte doua noi marci vor intra in portofoliu: Jeep si noua Lancia (produsa pe platforma Chrysler). In schimb, marcile Ssangyong, Honda Motorcycles si Segway sunt trase pe dreapta, iar showroom-urile aferente raman inchise, pana cand piata auto va reveni la un potential normal.
Autoitalia Group va beneficia de tot sprijinul Grupului Levi si isi va desfasura activitatea sub coordonarea companiei Mediterranean Car Agency.


"Am venit sa facem afaceri in Romania, pentru ca noi credem in potentialul de dezvoltare al pietei romanesti si in capacitatea ei de redresare. Am investit in Autoitalia Group pentru ca avem incredere in bunurile de prêt pe care le-am dobandit prin aceasta tranzactie: echipa Autoitalia si reteaua nationala de dealeri.
Vom conduce dealerii nostrii catre o noua abordare a pietei locale, mai directa, mai activa, mai centrata pe nevoile si dorintele clientilor. Vom actiona rapid si cu profesionalism pentru a recapata si a creste cota de piata a marcilor din portofoliul Autoitalia Group. Vom exploata toate oportunitatile pentru a creste beneficiile pentru partenerii si clientii nostri.
Vom avea success in afacerile din Romania, asa cum avem si in Israel"
, a spus Ori Lahav, CEO al Mediterranean Car Agency, si CEO temporar al Autoitalia Group.


Compania Mediterranean Car Agency este importatorul exclusiv in Israel  am marcilor Grupului Fiat (Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia si Abarth), inca din anul 1950, si este recunoscuta pentru profesionalismul sau in piata auto din Israel.  Este apreciata de asemenea ca fiind unul dintre cei mai mari si mai profesionisti dealeri ai Grupului Fiat la nivel International

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2765 :: 22.18MB