No SSO cookie

Volkswagen va lansa un SUV cu sapte locuri

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen va lansa un SUV cu sapte locuri
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen doreste sa lanseze modele noi pentru acoperi cat mai bine nevoile potentialilor clienti, iar lansarea unui SUV cu sapte locuri ar putea atrage clienti noi. Noul model va fi destinat pietei americane, dar ar putea ajunge si in Europa.

 
 
Volkswagen continua campania de dezvoltare a gamei de modele. Grupul german doreste sa ajunga cel mai mare producator de masini din lume pana in 2018. Germanii au declarat ca pentru a reusi acest lucru, trebuie ca vanzarile din SUA sa creasca semnificativ, iar lansarea unor modele care sa reprezinte nevoile americanilor ar imbunatati vanzarile.

Noul SUV cu sapte locuri va fi produs la fabrica din Chattanooga, impreuna cu modelul Passat destinat pietei americane. Oficialii Volkswagen SUA au declarat ca va fi mai ieftin decat actualul Touareg si ar putea sa fie lansat si in Europa, in functie de interesul europenilor fata de un astfel de SUV.

Noul model va fi piesa centrala pentru a creste vanzarile pana in 2018. Volkswagen doreste ca pana atunci sa mareasca vanzarile de la 256.830 de unitati la 800.000.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1457 :: 17.78MB