No SSO cookie

Iata noul Chrysler 200 decapotabil!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Chrysler 200 decapotabil!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Chrysler a lansat primele imagini si informatii oficiale cu noul model 200. Acesta va debuta in Europa sub emblema celor de la Lancia. Noua decapotabila Lancia va fi prezentata cel mai probabil la Salonul Auto de la Geneva in luna martie.

 
 
Chrysler inceput o campanie de modernizare, primele modele care s-au bucurat de noile linii de design sunt Jeep, Dodge Durango si Charger. Americanii au declarat ca au lucrat intens si la imbunatatirea calitatii materialelor folosite la interior, acestea putand concura acum cu rivalii germani.

In ceea ce priveste motorizarile, nou Chrysler 200 decapotabill va fi primi doua propulsoare pe benzina, unul de 2.4 litri capabil sa dezvolte 173 CP si un V6 de 3.6 litri capabil sa dezvolte 283 CP. Propulsorul de 2.4 litri poate fi dotat cu o transmisie automata cu patru sau sase rapoarte, iar cel de 3.6 litri primeste o transmisie automata cu sase rapoarte. 

Producatorul american a declarat ca tinuta de drum a fost de asemenea imbunatatita, noul model primind un nou sistem de suspensii. In ceea ce priveste interiorul, acesta a primit materiale noi de inalta calitate si un sistem de infotainment dotat cu un hard disk de 30 GB.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.0774 :: 22.2MB