No SSO cookie

Detroit LIVE: Honda prezinta conceptul Civic sedan si coupe

voteaza
(0/ 0)
Detroit LIVE: Honda prezinta conceptul Civic sedan si coupe
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Honda a prezentat zilele acestea la Detroit doua concepte noi, Civic Coupe Si si Civic sedan. Modelul Civic este emblematic pentru producatorul nipon, acesta fiind iubit pe toate continentele, avand mare trecere in special in SUA si Europa.

 
 
Honda doreste sa-si reimprospateze gama de modele pentru a deveni cat mai competiv, iar lansarea unui nou model Civic ar putea atrage o clientela noua. Noul model va fi lansat in SUA in primavara acestui an si va fi disponibil atat in versiune sedan, cat si coupe.

Noul Honda Civic reprezinta cea de-a doisprezecea generatie, Civic-ul este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai reusite modele hatcback si a fost mereu alegerea tinerilor care au dorit un model sportiv si fiabil. Design-ul conceptelor va fi regasit in proportie de 90% si pe modelul de serie, Honda optand pentru un design mai fluid, dar sportiv.

Conceptul Civic Coupe Si emana un aer sportiv, acesta este dotat cu un difuzor spate, sistem de evacuare montat central, pachet aerodinamic, jante de 19" inch si un eleron montat pe portbagaj. Conceptul sedan prezinta in mare aceleasi caracteristici estetice, dar pierde din sportivitate datorita nivelului plafonului mai ridicat.

Honda
nu oferit prea multe informatii cu privire la propulsoare, dar a tinut sa mentioneze faptul ca noul Civic va fi disponibil si in versiune hibrida  si va fi primul care va fi dotat si cu baterii Li-Ion.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1877 :: 22.16MB