No SSO cookie

Volvo lucreaza la noul crossover XC30

voteaza
(0/ 0)
Volvo lucreaza la noul crossover XC30
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volvo doreste sa grabeasca dezvoltarea noului XC30. Noul crossover face parte din campania de marire a gamei de modele, campanie conceputa de CEO-ul Stefan Jacoby. Noul model va fi comercializat atat in Europa, cat si in China.

 
 
Stefan Jacoby doreste sa creasca vanzarile, iar diversificarea gamei de modele ar oferi mai multe optiuni clientilor. Noul XC30 va avea rolul de a creste vanzarile in Europa, iar datorita achizitie producatorului suedez de catre Geely, acesta ar putea fi comercializat si in China.

Noul Volvo XC3 va fi un crossover cu tractiune integrala care va avea ca si rivali principali modelele BMW X1, viitorul Audi Q3 si viitorul crossover Mercedes GLC. Noul model Volvo va debuta in Europa cel mai probabil in 2012 si va oferi aceasi calitate si dotari ca si rivalii mentionati anterior.

Noul model se bazeaza pe platforma actualului C30. Volvo doreste ca prin lansarea modelului XC30 sa atraga clientii tineri si dinamici, iar prin faptul ca nu sunt nevoiti sa dezvolte o noua platforma, cheltuielile de dezvoltare sunt reduse semnificativ. Noul XC30 va fi comercializat in Europa cu un ampatament standard, in timp ce in China si probabil si in SUA, acesta va fi comercializat cu ampatament marit.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1717 :: 17.78MB