No SSO cookie

Condusul pe drum de tara

voteaza
(0/ 0)
Condusul pe drum de tara
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Condusul pe drumuri de tara este unul din cele mai frumoase modalitati de petrecere a timpului intr-o dupa-amiaza frumoasa. Din pacate, exista cateva pericole care sunt asociate cu condusul pe acele drumuri, si am sa va prezint cateva sfaturi de urmat pentru ca acea calatorie sa ramana una frumoasa.

 
 
Multe persoane au o imagine aproape idilica despre condusul pe drumuri de tara de oriunde. Cu toate acestea, oricine care are ceva experienta poate spune ca experienta de a conduce pe drumurile de tara nu se compara cu condusul pe drumul asfaltat. Exista cativa pasi pe care unii oameni ii pot face pentru ca aceasta calatorie sa fie una reusita.

Viteza. Faptul ca se conduce cu viteza este motivul atator accidente care se petrec pe drumuri de tara. Atunci cand va mutati de pe un drum pavat pe un drum de tara, trebuie sa reduceti viteza putin ca sa va dati seama cum trebuie manevrat autovehiculul. Drumul poate fi un amestec de praf si pietris sau poate fi unul dintr-un strat mai subtire de pietris. Fiecare tip de drum va necesita diferite stiluri de condus, iar cel mai sigur este sa incetiniti pana la o viteza care va permite sa reactionati in siguranta.

Manevrarea. Atunci cand conduceti, trebuie sa fiti atenti la modul in care se manevreaza autovehiculul dvs. pe drumurile desfundate. Lucruri precum viteza, obieceiurile si modurile de conducere, nu mai punem la socoteala tipul de drum pe care va aflati, va afecteaza manevrarea masinii. Pentru ca nu puteti modifica drumul, va puteti schimba obiceiurile de conducere. Atunci cand conduceti pe drumuri desfundate, evitati shimbarile bruste de directie pentru ca acestea pot duce la derapare sau rostogoliri. De asemenea, daca sunteti singur pe drum la acel moment, aveti grija sa ramaneti pe urmele formate deja, pentru a evita aceleasi riscuri. Daca un alt vehicul circula pe drum, reduceti viteza si mutati-va pe o parte a drumului, in timp ce daca sunteti in urma altui autovehicul, mentineti o distanta de siguranta intre dvs. si cealalta masina. Motivul este foarte simplu – nu vreti sa fiti implicati intr-un accident daca masina din fata dvs. are o problema.

Intretinerea. Credeti sau nu, presiunea anvelopelor va afecta modul in care veti conduce pe drumul de tara. inainte de a va aventura pe un astfel de drum, verificati presiunea anvelopelor care trebuie sa se afle intre limitele specificate de producator. Presiunea care este prea mare sau prea mica va afecta serios capacitatea de a conduce. Aveti grija si verificati ca anvelopele sa fie in stare buna de functionare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1683 :: 17.78MB