No SSO cookie

Spartan V, o mototcicleta cu patru roti

voteaza
(0/ 0)
Spartan V, o mototcicleta cu patru roti
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Spartan V este o masina/motocicleta realizata in onoarea celor 300 de spartani de la Termopile. Aceste este un model dedicat circuitului, dar poate fi condus si pe drumurile publice.

 
 
Spartan V este practic o motocicleta cu patru roti creata pentru performanta. Noul supercar este dotat cu un propulsor Ducati de 1.2 litri capabil sa dezvolte 170 CP. Masa totala a modelului Spartan V este de doar 300 kg, acest lucru insemnand performante demne de un supercar italian.

Compania care a realizat modelul Spartan V a declarat ca accelerarea de la 0-100 km/h are loc in mai putin de 3 secunde, iar viteza maxima este de 280 km/h. Pentru a oferi stabilitate la aceasta viteza, centrul de greutate a fost fixat cat mai jos, acest lucru sporind si manevrabilitatea. Transmisia folosita este una secventiala cu sase rapoarte, iar interiorul este unul spartan.

Sasiul tubular este realizat dintr-o diversitate de aliaje din aluminiu si carbon. Cusa de protectie poate fi schimbata usor cu una compatibila cu reglementarile FIA, in caz ca posesorul doreste sa participe la curse. Pretul acestei masinarii spartane este de 84.000 de dolari.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2883 :: 19.27MB