No SSO cookie
Iata noul concept Opel Astra GTC!
Noutati-auto

Acestea sunt primele imagini si detalii oficiale cu privire la noul concept Opel Astra GTC. Conceptul va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris.

Imagini (10) Data: 8 September 2010 Comentarii (2)

Paris Preview: Chevrolet Cruze hatchback
Noutati-auto

La nici o luna inaintea deschiderii Salonului Auto Paris 2010, General Motors dezvaluie primele detalii despre noul model Chevrolet Cruze hatchback, disponibil pentru europeni.

Imagini (3) Data: 4 September 2010 Comentarii (0)

Istoria Citroen
Utile

Inginerul Andre Citroen si-a petrecut multi ani in industria de automobile, ocupandu-se cu realizarea diferitelor angrenaje tehnice, iar in timpul in timpul razboiului a fabricat munitie. Prima sa masina, de tip A, a fost lansata in 1919 si a avut un motor SV de 1327 cc. In 1922, a realizat un vehicul de tip B, cu 1453 cc.

Imagini (1) Data: 27 August 2010 Comentarii (0)

Galerie Foto: Noul Lancia Stratos
Noutati-auto

Revenirea modelului Lancia Stratos se dotoreaza unui miliard german, Michael Stoschek, omul pentru care s-a construit un exemplar. O serie de zvonuri au sugerat ca modelul italian va reveni intr-o serie limitata, insa nu exista certutudini in aceasta privinta. Pana la noi detalii, va invitam sa va delectati cu varianta reinviata a legendarului Stratos!

Imagini (12) Data: 24 August 2010 Comentarii (1)

VIDEO: Jocul F1 2010 reda perfect realitatea
Noutati-auto

O inregistrare video cu jocul F1 2010 la Spa, in conditii de ploaie, arata ca realizatorii acestui joc au fost prea atenti cu detaliile si consola este mai mult decat realista.

Imagini (1) Data: 20 August 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Fiat prezinta modelul de oras Mio FCC III
Noutati-auto

Fiata a confirmat prezentarea modelului urban Mio FCC III la Salonul Auto de la Sao Paolo din Brazilia. Iata cateva detalii despre proiectul Fiat!

Imagini (1) Data: 16 August 2010 Comentarii (0)

Smartul cu 4 usi se va schimba radical
Utile

Noile Smart se vor naste din cooperarea firmelor Daimler, Renault si Nissan. Despre acest lucru s-au aflat cateva detalii. Forfour se va schimba radical.

Imagini (1) Data: 13 August 2010 Comentarii (0)

OFICIAL: Nissan X-Trail facelift
Noutati-auto

Nissan a prezentat primele imagini si informatii oficiale cu versiunea facelift a modelului X-Trail. SUV-ul japonez prezenta o serie de imbunatiri estetice si tehnice.

Imagini (26) Data: 3 August 2010 Comentarii (0)

VIDEO: BMW Seria 1 M se prezinta
Noutati-auto

BMW a publicat un prim video si primele imagini cu viitorul model Seria 1 M, cea mai puternica versiune a modelului Seria 1. Imaginile prezinta noul BMW intr-o varianta camuflata, insa multe dintre detaliile noului model sunt vizibile.

Imagini (1) Data: 12 July 2010 Comentarii (0)

Iata noul Nissan X-Trail facelift
Noutati-auto

Nissan a prezentat primele imagini si detalii oficiale cu privire la noul X-Trail facelift.

Imagini (14) Data: 9 July 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1709 :: 15.27MB