No SSO cookie

OFICIAL: Nissan X-Trail facelift

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Nissan X-Trail facelift
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nissan a prezentat primele imagini si informatii oficiale cu versiunea facelift a modelului X-Trail. SUV-ul japonez prezenta o serie de imbunatiri estetice si tehnice.

 
 

Nissan a publicat primele imagini oficiale cu versiunea restilizata a modelului X-Trail. Noul Nissan X-Trail facelift isi va face debutul pe pietele Batranului Continent din luna septembrie a acestui an.


Principalele modificari estetice sunt vizibile la partea frontala unde imprumuta elemente ale lui Pathfinder. Mai mult, noul design se distanteaza de ceea ce modelul Nissan oferea odata cu prima generatie. Versiunile de echipare superioare vin cu faruri xenon si LED-uri pentru stopurile de lumini. Nissan X-Trail facelift a fost prevazut cu doua tipuri de jante din aliaj, una cu 5 spite duble si 17 inch si una de 18 inch. Aceasta noutate a adus modificari la n ivelul pneurilor care au crescut in dimensiuni cu aproximativ 1 cm.


Noutatile continua si la interiorul modelului japonez, unde gasim noi instrumente de bord, o noua consola centrala si noi cadrane de afisare. Facelift-ul mai aduce ca noutate camera de luat vederi pentru mersul cu spatele si o noua asezare a scaunelelor din fata pentru marirea spatiului destinat pasagerilor din spate.


Nissan X-Trail facelift va beneficia de aceleasi propulsoare ca si pana in prezent, fiind insa posibil sa existe si cateva noutati. Pretul noului Nissan X-Trail va din Romania ava fi facut public odata cu lansarea modelului in toamna acestui an.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.5033 :: 17.8MB