No SSO cookie
Audi R8 Spyder tunat, sau 600 CP care-ti ard buzunarele!
Noutati-auto

Firma de tuning Sport Wheels a mai realizat un kit de upgrade pentru Audi R8 Spyder, iar Masini.ro va ofera detaliile de performanta si cele pecuniare ale acestuia.

Imagini (18) Data: 27 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Iata noul teaser Pagani Huayra!
Noutati-auto

Pagani a lansat cel de-al treilea teaser al noului hypercar. Acesta va inlocui actualul model Zonda si s-ar putea sa poarte numele de Huayra. In noul video se pot observa detalii subtile ale design-ului interior si exterior. Noul supercar Pagani va fi dotat cu un propulsor V12 capabil sa dezvolte aproximativ 700 CP si un cuplu de 1000 Nm.

Imagini (8) Data: 18 January 2011 Comentarii (0)

Detroit LIVE: Chinezii de la BYD prezinta S6DM
Noutati-auto

Producatorul chinez BYD debuteaza la NAIAS cu un model inspirat din Lexus RX. Urmariti si videoclipul aferent, pentru mai multe detalii.

Imagini (6) Data: 12 January 2011 Comentarii (0)

Barrichello prevede o noua masina extrem de competitiva
Formula 1

Rubens Barrichello s-a declarat inca o data optimist in ceea ce priveste sansele Williams de a obtine performante de top in sezonul 2011 si a spus ca toate modificarile tehnice ar putea fi in favoarea echipei britanice.

Imagini (1) Data: 3 January 2011 Comentarii (0)

Mercedes a patentat designul noului SLK
Noutati-auto

Aceste imagini ofera mai multe detalii legate de noul Mercedes SLK. Imaginile sunt desenele trimise de catre germani pentru a patenta design-ul noului roadster cu plafon retractabil.

Imagini (18) Data: 3 January 2011 Comentarii (0)

Hispania nu-si va anunta pilotii prea curand
Formula 1

Proprietarul echipei de Formula 1 Hispania a declarat ca numele celor care vor pilota cele doua masini iberice in 2011 nu vor fi date publicitatii foarte curand si ca echipa se concentreaza momentan pe pregatirile tehnice.

Imagini (1) Data: 24 December 2010 Comentarii (0)

Schumacher iese la atac
Formula 1

Septuplul campion mondial Michael Schumacher a atacat oficialii echipei Mercedes, spunand ca masina sa a avut numeroase probleme tehnice pe durata sezonului 2010, probleme cu care coechipierul sau, Nico Rosberg, nu s-a confruntat.

Imagini (1) Data: 6 December 2010 Comentarii (0)

GALERIE FOTO: Noul Audi RS3 Sportback prezentat in detaliu
Noutati-auto

La scurt timp dupa ce Audi a prezentat primele imagini si detalii cu privire la noul RS3 Sportabck, germanii de la Ingolstadt au lansat o noua galerie foto cu cel mai puternic Audi A3. Noul model va fi disponibil incepand cu 2011.

Imagini (40) Data: 22 November 2010 Comentarii (0)

Mazda2 facelift, de la 12.090 Euro cu TVA
Noutati-auto

Mazda2 facelift lansata oficial in Europa, disponibila si in Romania, va prezentam detalii, preturi, dotari.

Imagini (1) Data: 4 November 2010 Comentarii (0)

Red Bull X1: 1500 CP; 400 km/h
Noutati-auto

Sony a facut publice detaliile prototipului masinii de competitii Red Bull X1, construite cu ajutorul celor mai avansate tehnologii reale. Prototipul X1 constituie raspunsul la visul "cum ar fi daca” intr-o lume in care design-ul masinilor de curse nu este influentat de regulamente.

Imagini (0) Data: 3 November 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1814 :: 15.3MB