No SSO cookie
OFICIAL: Noul Ford Focus ST se prezinta!
Noutati-auto

Ford a lansat o serie noua de imagini si detalii oficiale cu privire la noul Ford Focus ST, model care va fi lansat zilele acestea la Paris.

Imagini (30) Data: 29 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Noul Ford Focus surprins pe circuit
Noutati-auto

Noul Ford Focus a fost surprins in timpul unor teste pe un circuit inchis. Ford nu a oferit informatii tehnice cu privire la noul Focus, dar se pare ca noul model va debuta oficial la Paris. Acesta va avea si o versiune ST de 250 CP.

Imagini (1) Data: 27 September 2010 Comentarii (0)

Conceptul Lotus Elite va debuta la Paris!
Noutati-auto

Lotus va prezenta anul acesta un nou concept la Paris. Conceptul Elite reprezinta directia aleasa de Lotus cu privire la viitoarele modele. Acestea sunt primele imagini si detalii oficiale cu privire la noul Lotus Elite.

Imagini (4) Data: 21 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Chevrolet Orlando se prezinta
Noutati-auto

GM a publicat astazi doua videouri in care prezinta toate detaliile legate de noul model Chevrolet Orlando, pregatit pentru Salonul Auto de la Paris.

Imagini (1) Data: 20 September 2010 Comentarii (1)

VIDEO: Inca un teaser cu prototipul misterios BMW
Noutati-auto

BMW a publicat inca n video teaser cu noul concept misterios pregatit pentru Salonul Auto de la Paris. Din imagini se disting destule forme ale prototipului BMW, insa nu se dau alte detalii despre scopul sau.

Imagini (1) Data: 20 September 2010 Comentarii (0)

Saab prezinta primul model electric
Noutati-auto

Saab a prezentat prima imagine si primele detalii oficiale cu privire noul model Saab 9-3ePower. Acesta este primul model electric realizata de compania suedeza.

Imagini (1) Data: 20 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: O noua aparitie a conceptului misterios BMW
Noutati-auto

BMW a publicat pe site-ul sau dontblogaboutthis.com noi detalii despre conceptul misterios pe care il va prezenta la Salonul Auto de la Paris.

Imagini (1) Data: 14 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Noul Bentley Continental GT in actiune
Noutati-auto

La scurt timp dupa ce au la lansat primele imagini si detalii oficiale, Bentley a lansat si un video care ne prezinta noul model in actiune. Acesta este primul facelift al modelului, model lansat in 2003.

Imagini (1) Data: 8 September 2010 Comentarii (0)

Teaser BMW pentru conceptul Seria 6
Noutati-auto

BMW a lansat un site in care reda cateva imagini cu ceea ce ar putea fi conceptul Seria 6. Mai multe detalii vor fi disponibile la Salonul Auto de la Paris.

Imagini (4) Data: 8 September 2010 Comentarii (0)

Noua gama Mini: Clubman si Cabriolet 2011
Noutati-auto

MINI Romania lanseaza pe data de 18 septembrie, odata cu lansarea mondiala, noua gama MINI. Iata o lista de detalii complete despre noutatile aduse modelelor.

Imagini (8) Data: 8 September 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2845 :: 18.93MB