No SSO cookie

Iata noul concept Opel Astra GTC!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul concept Opel Astra GTC!
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Acestea sunt primele imagini si detalii oficiale cu privire la noul concept Opel Astra GTC. Conceptul va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris.

 
 
Conceptul Opel Astra GTC reprezinta modul in care Opel priveste segmentul hatchback-urilor sportive. Conceptul are rolul de a prezenta directia aleasa de Opel cu privire la noul Astra GTC. Versiunea de productie va rivaliza cu modelele Volkswagen Scirocco, si Hyundai Veloster.

Noul Opel Astra GTC va fi un hatchback cu trei usi cu plafonul caracteristic unui coupe, capabil sa acomodeze cinci adulti. Acesta va masura in lungime 4.46 m si va incorpora designul regasit pe noile modele. In ceea ce priveste interiorul, Opel a optat pentru volan si scaune sportive.

Conceptul prezentat la Paris va fi dotat cu blocuri optice/stopuri dotate cu sistemul LED si jante de 21 inch create special pentru concept. Designerul sef de la Opel a declarat ca acest concept incorporeaza caracterul dinamic al modelelor Opel.

Conceptul Astra GTC este dotat cu un propulsor de 2.0 litri supraalimentat, iar transmisia aleasa este una manuala cu sase trepte. In ceea ce priveste modelul de serie, acesta va fi dotat cu o varietate de propulsoare, acestea vor dezvolta aproximativ 200 CP. Modelul GTC OPC va primi cel mai probabil un propulsor capabil sa dezvolte aproximativ 280, acesta avand concurent direct modelele R de la Volkswagen.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (2)

scris de Anonim

de aratat arata bine, acum sa vedem cum sta si cu performantele pe asfalt

scris de Anonim

eu am un opel astra g sunt multumit de ea daca as alege alta masina pe viitor ar fi ceva in genul asta ,arata super

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3963 :: 17.79MB