No SSO cookie

Paris Preview: Chevrolet Cruze hatchback

voteaza
(0/ 0)
Paris Preview: Chevrolet Cruze hatchback
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La nici o luna inaintea deschiderii Salonului Auto Paris 2010, General Motors dezvaluie primele detalii despre noul model Chevrolet Cruze hatchback, disponibil pentru europeni.

 
 
Oferta General Motors se va extinde cu un nou-venit, anume Chevrolet Cruze hatchback, construit numai pentru piata europeana.
Este vorba despre un hatchback cu cinci usi, si cum pana la Salonul Auto de la Paris mai este aproape o luna de zile, General Motors a decis sa "lase" sa se scurga pe Internet cateva fotografii ale noului model. Acesta se va alinia la start alaturi de Ford Focus, in incercarea de a ocupa o cota cat mai importanta de pe piata hatchback-urilor cu cinci usi, insa cu toate acestea, nu va fi disponibil si pentru piata americana. Americanilor nu le plac hatchback-urile!


La fel ca in cazul a inca doua modele, Aveo RS si Buick regal GS, prezentate la Detroit Auto Show, General Motors denumeste noul Cruze ca fiind "o masina de show", insain acest caz, aceasta inseamna ca se afla deja undeva intre stadiul de concept-car si prototip. Desi forma sa nu va suferi schimbari majore, bara de lumini LED si jantele din aliaj, de dimensiuni mari, vor fi cu siguranta sacrificate, in vederea reducerii costurilor, in momentul cand acest model va intra pe liniile de productie.


Chevrolet a anuntat ca va comercializa Cruze hatchback pe piata europeana incepand cu mijlocul anului 2011, iar pretul de vanzare va fi anuntat cu putin timp inaintea sosirii acestuia in show-room-uri.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2273 :: 22.11MB