No SSO cookie

Detroit LIVE: Chinezii de la BYD prezinta S6DM

voteaza
(0/ 0)
Detroit LIVE: Chinezii de la BYD prezinta S6DM
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Producatorul chinez BYD debuteaza la NAIAS cu un model inspirat din Lexus RX. Urmariti si videoclipul aferent, pentru mai multe detalii.

 
 
La cea de a patra prezenta consecutiva la NAIAS (North American International Auto Show), producatorul chinez BYD vine cu premiera mondiala a unui hibrid, denumit S6DM, unde "DM" reprezinta prescurtarea de la "Dual-Mode".


Hibridul cu motorizare benzina-electric, bazat pe modelul chinez S6, este un SUV de clasa medie care a fost prezentat oficial la Shanghai Auto Show 2009. Este de remarcat similitudinea cu mult mai celebrul model japonez, din geretatia precedenta, Lexus RX.


Producatorul de acumulatori Warren Buffett, impreuna cu cel al masinii, pretind ca S6DM este "primul SUV din lume care foloseste independent 4WD in modul dual electric".
Sub capota, modelul chinez este echipat cu un motor de 2.0 litri, in patru cilindri, pe benzina, si trei motoare electrice.
Doua motoare de 10 kilowati actioneaza putea fata, in timp ce un motor mult mai potent, de 75 kilowati este rezervat puntii spate. O cutie de viteze cu sase rapoarte si dublu ambreiaj are grija transmiterii puterii.


In afara etichetei "Dual-Mode", BYD sustine ca sistemul ofera trei moduri de deplasare: electric, hibrid, sau numai cu ajutorul motorului termic.




                                                         Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
BYD | NAIAS |
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2244 :: 17.79MB