No SSO cookie

Schumacher iese la atac

voteaza
(0/ 0)
Schumacher iese la atac
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Septuplul campion mondial Michael Schumacher a atacat oficialii echipei Mercedes, spunand ca masina sa a avut numeroase probleme tehnice pe durata sezonului 2010, probleme cu care coechipierul sau, Nico Rosberg, nu s-a confruntat.

 
 
Fostul campion mondial din Formula 1, germanul Michael Schumacher, a declarat ca masina este vinovata pentru rezultatele sale nesatisfacatoare din acest sezon, si nu modul in care a pilotat el.

Germanul a incheiat sezonul 2010 pe o modesta pozitie a noua in ierarhia pilotilor, fiind in mod constant depasit de coechipierul si conationalul sau, Nico Rosberg. Totusi, Schumacher a insistat ca problema a fost la masina si ca Rosberg nu a intampinat aceleasi dificultati ca el. De aceea, Schumi a atacat pentru prima data oficialii Mercedes, declarand public ca Ross Brawn si Norbert Haug ii datoreaza niste explicatii.

Schumacher s-a referit punctual la cateva probleme cu care s-a confruntat. Astfel, el a acuzat ca esapamentul masinii sale s-a supraincalzit in mai multe randuri, cauzand arsuri importante partii inferioare a monopostului si de asemenea ca dispozitivul F-duct s-a declansat de mai multe ori in locuri de pe circuit in care acest lucru nu ar fi trebuit sa se intample.

Pilotul german al echipei Mercedes a mai declarat ca nu a dorit pana acum sa faca valva publica si sa dezvaluie lucruri din sanul echipei in timpul sezonului, dar ca acum, la capatul unui sezon dezamagitor pentru el, trebuie ca oamenii sa stie exact ce s-a intamplat in 2010 la Mercedes.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1402 :: 22.11MB