No SSO cookie

Hispania nu-si va anunta pilotii prea curand

voteaza
(0/ 0)
Hispania nu-si va anunta pilotii prea curand
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Proprietarul echipei de Formula 1 Hispania a declarat ca numele celor care vor pilota cele doua masini iberice in 2011 nu vor fi date publicitatii foarte curand si ca echipa se concentreaza momentan pe pregatirile tehnice.

 
 
Echipa de Formula 1 Hispania nu se grabeste sa-si anunte cei doi piloti pentru sezonul 2011 si se concentreaza deocamdata numai pe pregatirile tehnice ale masinii.

Cu toate ca existau numeroase speculatii ca echipa nu va mai strange fondurile necesare pentru a supravietui in F 1, mai ales dupa ruperea parteneriatului tehnic cu Toyota, proprietarul echipei, spaniolul Jose Ramon Carabante, a declarat ca pregatirile decurg conform planului si ca masina va fi gata pana la prima cursa a viitorului sezon, din Bahrain.

Carabante a adaugat chiar ca este mai mult decat increzator intr-un viitor pe termen lung al echipei Hispania in Marele Circ si ca planurile oficialilor echipei sunt de a o consolida pas cu pas in viitorii ani si de a progresa de la un sezon la altul.

In privinta pilotilor pentru 2011, proprietarul Hispania a recunoscut ca exista discutii cu mai multe nume, dar a spus ca nimic nu va fi anuntat oficial pana in luna ianuarie, in conditiile in care trebuie luata o decizie cat mai inteleapta, cu resursele aflate la indemana. Obiectivele echipei pentru anul viitor sunt acelea de a realiza mai mult decat in 2010 si de a se afla cat mai aproape de echipe ca Toro Rosso sau Force India.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0878 :: 17.78MB