No SSO cookie

Peugeot Urban Crossover Concept

voteaza
(0/ 0)
Peugeot Urban Crossover Concept
Concepte · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Peugeot au prezentat in cadrul Salonului Auto International de la Beijing un concept interesant, Urban Crossover Concept. Modelul pare unul interesant, iar designul este excelent. Daca vreti sa aflati mai multe detalii sunteti invitati sa cititi mai departe.

 
 

Cei de la Peugeot vor veni cu un crossover dedicat pietei chineze. Acesta este prefigurat de conceptul prezentat in cadrul Salonului Auto de la Beijing din acest an.
Acest concept se apropie foarte mult de modelul de serie, Peugeot Urban Crossover Concept. Modelul arata diferit fata de versiunea europeana, 4008. Dimensiunile sunt si ele mai mici, lungimea e de 4,14 metri, iar latimea e de 1,74 metri.
Partea frontala are un aspect foarte agresiv dar si elegant in acelasi timp. Asta probabil si datorita stopurilor. Motorizarea este una hibrida, combinand un motor turbo pe benzina de 1.2 THP care este capabil sa produca 110 CP si 190 Nm cu un motor electric de 37 CP. Consumul este si el destul de bun, 3,5 litri/100 km, avand emisii CO2 de doar 80g/km.
Proiectul nu este destinat doar pietei chineze, cei de la Peugeot urmand sa prezinta o evolutie in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto International de la Paris.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2237 :: 22.18MB