No SSO cookie

Imagini spion cu viitorul Opel Astra Sedan

voteaza
(0/ 0)
Imagini spion cu viitorul Opel Astra Sedan
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Opel e pe cale sa prezinte noua generatie Astra Sedan. Momentan modelul este in teste si a fost zarit pe strazile germane. Astfel, noi va oferim o serie de informatii, precum si o serie de imagini spion. Pentru mai multe detalii sunteti invitati sa cititi mai departe.

 
 

Din cate se pare cei de la Opel ne pregatesc o surpriza, lansarea noului Astra.
Prototipul a fost zarit pe strazile din Germania, desigur. El este partial camuflat, mai exact a fost acoperita partea din spate, unde probabil s-au efectuat cele mai multe modificari. Din informatiile pe care le avem, se pare ca noul Astra va beneficia de anumite elemente care ii vor oferi un anumit aer de modernitate. Aceste elemente se vor afla cel mai mult pe partea interioara si probabil in partea din spate a masinii, avand in vedere ca a fost camuflata. Cel mai probabil vom vedea modelul in cadrul Salonului Auto de la Paris, de la sfarsitul acestui an, urmand ca masina sa fie comercializata din 2013. Momentan acestea sunt informatiile pe care le avem, dar va invitam sa urmariti imaginile spion publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2524 :: 17.79MB