No SSO cookie

Cei de la Nissan ne prezinta viitorul lor sedan

voteaza
(0/ 0)
Cei de la Nissan ne prezinta viitorul lor sedan
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Nissan au prezentat in cadrul Salonului Auto International de la Beijing viitorul lor sedan. Acesta este un model de clasa C si va fi comercializat in aproximativ 120 de tari pana in anul 2014. Pentru mai multe detalii sunteti invitati sa cititi mai departe.

 
 

Noul sedan Nissan este un model de clasa C si va inlocui modelul Tiida.
Modelul nu are inca un nume exact insa pe piata chinezeasca acesta va fi denumit Sylphy, pe piata australiana Pulsar, iar pe piata americana Sentra. Pentru piata europeana nu se cunoaste inca denumirea. Modelul a fost prezentat oficial la Beijing, fiind denumit viitorul sedan global. Daca e sa vorbim de asemanari, acest model aduce oarecum cu Altima.Producatorul promite materiale de calitate dar si un portbagaj incapator.Cat despre motorizari, noul sedan va fi dotat cu un motor de 1.8 litri si cu o transmisie de tip CVT Xtronic. Cei de la Nissan ne asigura ca acest model va avea un consum redus de carburant.Sedanul va fi comercializat in aproximativ 120 de tari pana in 2014.Momentan acestea sunt detaliile pe care le cunoastem. In continuare va invitam sa urmariti galeria publicata in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3158 :: 19.94MB