No SSO cookie
Sauber: Forma din teste este reala
Formula 1

Unul dintre oficialii importanti ai echipei Sauber a declarat ca viteza aratata de masinile teamului sau in teste este reala si ca aceasta nu a fost in niciun fel manipulata de prezenta a putin combustibil in rezervoare.

Imagini (1) Data: 16 March 2011 Comentarii (0)

Spania a redus limita maxima de viteza la 110 km/h
Noutati-auto

Oficialii spanioli au fost nevoiti sa reduca limita maxima de viteza din cauza cresterii pretului de combustibil din ultimul timp. Limita maxima de viteza a fost redusa de la 120 km/h la 110 km/h.

Imagini (0) Data: 8 March 2011 Comentarii (0)

Mazda recheama 65.000 de masini din cauza... paianjenilor?
Noutati-auto

Producatorul japonez Mazda va rechema 65.916 de masini pentru verificari, dupa ce panze de paianjen au fost gasite in unele conducte de aerisire ale rezervoarelor de combustibil.

Imagini (1) Data: 5 March 2011 Comentarii (0)

Tata vrea hidrogenul din apa!
Noutati-auto

Ratan Tata a investit 15 milioane $ intr-un proiect destinat extragerii combustibililor din apa.

Imagini (1) Data: 4 January 2011 Comentarii (0)

Noile tehnologii Mazda SKYACTIV
Noutati-auto

SKYACTIV este denumiorea aleasa de Mazda pentru denumirea noilor trenuri de rulare ale marcii nipone, care vor fi lansate incepand cu 2011 si vor facilita reduceri semnificative ale consumului de combustibil si ale emisiilor de CO2.

Imagini (1) Data: 20 October 2010 Comentarii (0)

RSC Raptor GT, un supercar cu motor rotativ
Noutati-auto

Producatorul german, Rotary Super Cars, a creat un supercar ecologic care functioneaza cu combustibil E85. Acesta este o combinatie de etanol si benzina, numele vine de la procentul de 85% de etanol.

Imagini (3) Data: 6 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Noua reclama Nissan Leaf
Noutati-auto

Nissan a lansat o noua reclama care atrage atentia tuturor la problema incalzirii globale. Reclama prezinta modul in care folosirea combustibilului afecteaza mediul inconjurator.

Imagini (1) Data: 10 September 2010 Comentarii (0)

Mazda2 facelift, premiera mondiala la Paris
Noutati-auto

Mazda se va concentra la editia de anul acesta a Salonului Auto de la Paris pe consumul redus de combustibil si implicit pe reducerea emisiilor. Iata prima imagine cu Mazda2 facelift!

Imagini (1) Data: 23 August 2010 Comentarii (0)

Opelul viitorului – Flextreme GT/E Concept
Utile

Imagineaza-ti ca in cativa ani Opel Astra se va multumi cu mai putin de 2 litri combustibil la 100 de kilometri, va fi mai usor cu mai multe sute de kilograme decat ruda lui de nume de acum si va recunoste amprenta proprietarului. In plus va arata ca o naveta spatiala.

Imagini (0) Data: 17 August 2010 Comentarii (0)

Generatorul de hidrogen construit acasa- Cum poti avea si tu o masina hibrid
Utile

Un generator de hidrogen construit acasa, folosind doar cateva componente simple, iti poate transforma masina intr-un vehicul hibrid. In ultima vreme, avand in vedere ca rezervele mondiale de titei sunt in scadere continua, au existat foarte multe studii referitoare la carburantii alternativi, iar populatia se intreaba – pe buna dreptate- de ce nu se gasesc solutii la criza energetica ce se prefigureaza. Chiar daca cercetatorii au elaborat si testat mai multe metode, apa transformata in hidrogen reprezinta o sursa nesperata de energie, putand revolutiona intregul sector energetic. Tehnologia necesara este disponibila oricui doreste sa construiasca chiar si acasa un generator de hidrogen, acest element gazos fiind deja utilizat drept combustibil in mai multe domenii de activitate. Acesta prezinta avantajul ca este regenerabil, mai curat si mai sigur si nu are in compozitie elementele toxice continute de motorina si benzina.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2333 :: 18.91MB