No SSO cookie

Mazda2 facelift, premiera mondiala la Paris

voteaza
(0/ 0)
Mazda2 facelift, premiera mondiala la Paris
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mazda se va concentra la editia de anul acesta a Salonului Auto de la Paris pe consumul redus de combustibil si implicit pe reducerea emisiilor. Iata prima imagine cu Mazda2 facelift!

 
 

Modelul Mazda2 va fi prezent in versiune facelift in premiera europeana la Paris, integrand o serie de schimbari cheie. Printre noutati se anunta un nou design frontal si un habitaclu restilizat. Mazda2 facelift va dispune de motorizari cu norme Euro 5, optiune pentru o transmisie automata si un sasiu imbunatatit.

Alaturi de Mazda2 facelift va fi expusa si noua Mazda5 echipata cu noul motor diesel MZ-CD 1.6. Destinat familiei, MAV-ul Mazda este economic si prietenos aducand ca noutati un motor diesel puternic de 1.6l (consum mediu 5.2l/100km, 116 CP), emisii de C02 reduse cu 15% comparativ cu motorul de 2.0l anterior, o noua trasmisie manuala mai usoara cu 6 rapoarte si un design mai atragator.

Noua Mazda3 va fi de asemenea prezentata echipata cu un motor diesel MZ-CD de 1.6l imbunatatit. Noua versiune a motorului furnizeaza mai multa putere si mai mult cuplu, in timp ce consumul de combustibil si emisiile sunt diminuate. Totodata motorul ofera: 7 CP in plus, un cuplu maxim cu 12% mai mare si o noua cutie de viteze manuala cu 6 rapoarte.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1413 :: 17.78MB