No SSO cookie

Sauber: Forma din teste este reala

voteaza
(0/ 0)
Sauber: Forma din teste este reala
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Unul dintre oficialii importanti ai echipei Sauber a declarat ca viteza aratata de masinile teamului sau in teste este reala si ca aceasta nu a fost in niciun fel manipulata de prezenta a putin combustibil in rezervoare.

 
 
James Key, directorul tehnic al echipei de Formula 1 Sauber, a declarat ca echipa a fost ''cinstita'' in ceea ce priveste viteza din teste si ca nu a folosit combustibil putin pentru a putea realiza timpi extrem de valorosi.

Echipa elvetiana a fost una dintre protagonistele sesiunilor de teste din pre-sezon, aratand o forma foarte buna si realizand timpi foarte buni, situatie destul de similara cu cea de anul trecut, atunci cand masinile Sauber nu au mai putut demonstra aceeasi viteza si in cursele oficiale.

Key a declarat acum ca masinile echipei Sauber s-au comportat bine fara vreun ajutor din culise si ca pur si simplu echipa se prezinta mai bine ca in sezonul precedent. Cu toate acestea, directorul tehnic al teamului elvetian a recunoscut ca este in continuare dificil de apreciat exact cum stau lucrurile in ierarhia din Formula 1, in conditiile in care
''performanta depinde foarte mult de competitie''.

Inginerul britanic s-a declarat extrem de satisfacut si de imbunatatirile aduse noii masini cu ocazia ultimei sesiuni de teste de la Barcelona, declarand ca acestea se vor regasi si in masina care va aborda primele curse oficiale ale sezonului 2011.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1913 :: 22.16MB