No SSO cookie
Hyundai QarmaQ
Concepte

- QarmaQ - Sporty Crossover Coupé isi face intrarea in Europa - Sistemul de securitate Elastic Front™ reduce gradul de accidentare a pietonilor - Tehnologie ecologica, sarcina, consum de combustibil si CO2 scazute

Imagini (0) Data: 2 April 2007 Comentarii (2)

Trident Iceni R biodiesel supercar
Tuning

O masina care combina economia de combustibil cu performanta de top.

Imagini (0) Data: 31 October 2006 Comentarii (0)

Suzuki Motor investeste 521 milioane dolari pentru constructia unei noi uzine in Japonia
Noutati-auto

Constructorul auto japonez Suzuki Motor Corp. a anuntat miercuri ca va investi 60 miliarde yeni (521 milioane dolari) pentru constructia unei noi uzine de asamblare in Japonia, noua facilitate fiind destinata acoperirii cererii mondiale de autoturisme mici si eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil pe fondul cresterii preturilor la combustibil, informeaza AP.

Imagini (0) Data: 10 August 2006 Comentarii (0)

Ford a demarat productia de motoare pe baza de hidrogen
Noutati-auto

Ford a anuntat ca a inceput productia comerciala de motoare de 6,8 litri, care folosesc drept combustibil hidrogenul si care la finele anului vor echipa flota de microbuze pentru transportul de pasageri, informeaza agentia EFE.

Imagini (0) Data: 19 July 2006 Comentarii (0)

Noul Kia Rio si-a facut intrarea in Europa
Noutati-auto

Noul Kia Rio a fost lansat saptamina trecuta pe piata vest-europeana. Cu un design complet schimbat, Noul Rio se distanteaza total de stilul conservator al versiunii precedente printr-un aspect sportiv si distinct, oferind acum mai mult spatiu, mai multa putere, performante superioare, manevrabilitate imbunatatita si un consum redus de combustibil.

Imagini (0) Data: 12 July 2005 Comentarii (0)

Topul celor mai economice masini
Noutati-auto

Un criteriu de baza pentru automobilistii romani la cumpararea unei masini este consumul de combustibil. Cele mai economice masini sint Citroën C2, Fiat Panda si Renault Clio.

Imagini (0) Data: 24 June 2005 Comentarii (0)

Audi 2.0 litri TFSI isi adjudeca titlul de "Motorul Anului"
Noutati-auto

Rezultatele spectaculoase obtinute de Audi in domeniul tehnologiei injectiei de combustibil nu se limiteaza numai la succesul obtinut pe circuitul de curse. Propulsorul de 2.0 TFSI a primit acum premiul ”Motorul Anului”. Audi este primul producator din lume care a combinat injectia directa de benzina cu turbocompresorul, atat pentru motoarele masinilor de curse, cat si in productia de serie.

Imagini (0) Data: 17 June 2005 Comentarii (0)

Shell lichideaza afacerile din Romania
Noutati-auto

Grupul anglo-olandez Shell intentioneaza sa vinda divizia sa de GPL, pentru care are o oferta, pina la sfirsitul anului. Din ea face parte Shell GPL Romania, ultima afacere pe care compania o mai are la ora actuala in Romania, dupa ce anul trecut a vandut divizia sa de benzinarii, divizia de combustibil pentru avioane si cea de distributie a lubrifiantilor firmei ungare MOL.

Imagini (0) Data: 14 June 2005 Comentarii (0)

DRIVE TEST: Masina poate fi de 5 ori mai ieftina decat trenul!
Noutati-auto

Traversarea Romaniei de la un capat la altul cu masina costa 660 000 lei! Gerhard Plattner inscrie cu Skoda Fabia 1.4 l TDI recordul mondial si personal la cel mai redus consum de combustibil. 2.6 litri/ 100 km, consum mediu de motorina, traversand in diagonala tara, de la Constanta la Oradea.

Imagini (0) Data: 26 May 2005 Comentarii (0)

Accizele la masinile de lux, majorate peste plafonul stabilit initial
Noutati-auto

Dupa ce a propus Executivului, saptamana trecuta, majorarea de la 1 aprilie a accizelor la combustibil, uleiuri minerale si alcool cu niveluri de pana la 73%, Ministerul Finantelor revine asupra nivelului de majorare al acestui impozit la autoturime.

Imagini (0) Data: 23 March 2005 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1927 :: 18.91MB