No SSO cookie
Un Citroen C5 invata sa cante!
Noutati-auto

In premiera in Romania, un autoturism va fi folosit ca instrument muzical intr-un spectacol la Opera Nationala Bucuresti.

Imagini (0) Data: 20 May 2011 Comentarii (0)

CITROËN DS4: 5 STELE EURO NCAP
Noutati-auto

Alaturi de obtinerea clasificativului de 5 stele in cadrul testelor de impact Euro NCAP cu un punctaj de 97% pentru sistemele sale de asistenta, Citroën DS4 a fost premiat si cu Euro NCAP Advanced, la fel ca si modelele Citroën C5, Noul C4 si DS3 inaintea sa. Acest premiu confirma preocuparea Marcii pentru dezvoltarea unor tehnologii inovatoare, folositoare in viata de zi cu zi.

Imagini (0) Data: 31 May 2011 Comentarii (0)

Razvan si Dani promoveaza Citroen in Romania
Noutati-auto

Vedetele postului Antena 1, Razvan si Dani, vor promova in vacantele lor modelele Citroen C4 Picasso respectiv Citroen C5 Tourer.

Imagini (2) Data: 14 July 2010 Comentarii (0)

Citroen anunta furtuni la Paris
Noutati-auto

Pentru Salonul Auto de la Paris Citroen a pregatit doua premiere mondiale: lansarea mult asteptatului Citroen C4 si indraznetul facelift Citroen C5. Pe langa acestea se vor prezenta in premiera Citroen C3 Stop & Start si C2 VTS. In editia urmatoare ne vom bucura impreuna de informatii detaliate despre fiecare model nou, imagini si multe surprize.

Imagini (0) Data: 22 September 2004 Comentarii (0)

AVANTPREMIERA: Citroën
Prezentari

Citroën prezintă în premieră New Look C5

Imagini (0) Data: 17 August 2004 Comentarii (0)

Citroen C4 Picasso devine Citroen C4 Spacetourer
Noutati-auto

Anunțată în cadrul Salonului Auto de la Geneva, schimbarea numelui din ‘Picasso’ în ‘SpaceTourer’ pentru a desemna MPV-urile Citroën este o oportunitate pentru Marcă de a-și lansa al treilea episod din saga publicitară: ‘Can’t wait for the road’.

Imagini (0) Data: 18 April 2018 Comentarii (0)

Noul SUV Compact Citroen C3 Aircross Castiga Premiul AUTOBEST 2018
Noutati-auto

Noul SUV Compact Citroën C3 Aircross a castigat premiul "BEST Buy Car of Europe", surclasand toti cei 5 finalisti ai competitiei europene Autobest 2018.

Imagini (7) Data: 24 December 2017 Comentarii (0)

5 stele la testele EuroNCAP pentru Citroen C3 Aircross
Noutati-auto

Cu peste 20.000 de unitati vandute in Europa, de la data lansarii pana in prezent, noul SUV compact Citroën C3 Aircross a obtinut 5 stele de siguranta la testele Euro NCAP.

Imagini (7) Data: 11 November 2017 Comentarii (0)

ANALIZĂ COMPLETĂ: Noul Citroën C4 Cactus
Noutati-auto

Citroën a prezentat astăzi noul C4 Cactus, care a fost îmbunătăţit substanțial și a adoptat codurile clasice ale segmentului în ceea ce privește tehnologia și motorizările, continuând să se evidentieze prin personalitatea și confortul unice.

Imagini (14) Data: 26 October 2017 Comentarii (0)

Citroen dezvăluie noua semnătură de brand
Noutati-auto

După ce a dezvăluit Campania sa de brand “Citroën Inspired by You” la salonul auto de la Paris din 2016, Citroën a creat noua sa semnătură de brand "INSPIRED BY YOU". O semnătură globală pe care Citroën o va afișa cu mândrie, pentru prima dată, la Salonul Auto de la Frankfurt din 2017.

Imagini (0) Data: 11 September 2017 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2200 :: 15.39MB