No SSO cookie
DESIGN: Citroen C3 Pluriel
Prezentari

Autor: Citroen C3 Pluriel Opera: Metamorfoze

Imagini (0) Data: 6 October 2003 Comentarii (0)

Raliul Australiei a reprezentat un moment istoric pentru Citroen
Noutati-auto

Cele trei Citroen Xsara conduse de Sebastien Loeb, Colin McRae şi Carlos Sainy au reuşit să termine Raliul Australiei pe locurile 2, 4 şi 5, semnând astfel o performanţă deosebită pentru o echipă ce s-a aflat la prima participare oficială în etapa de la antipozi, câştigată de Solberg / Mills, pe un Subaru Impreza WRC.

Imagini (0) Data: 10 September 2003 Comentarii (0)

Citroen va lansa modelele C6 si C1 în 2005
Noutati-auto

Două noi modele ale companiei Citroen, limuzina C6 coupe şi modelul mini C1 vor fi lansate până în toamna anului 2005, informează publicaţia germană Automobilwoche.

Imagini (0) Data: 22 July 2003 Comentarii (0)

PSA Peugeot Citroen a avut un prim semestru pozitiv
Noutati-auto

Grupul francez PSA Peugeot Citroen a înregistrat un rezultat satisfăcător în primul semestru al acestui an, ridicându-şi vâzările mondiale cu 1,9%, la 1,689 milioane autovehicule, informează autoactu.com

Imagini (0) Data: 10 July 2003 Comentarii (0)

PSA Peugeot-Citroen nu este interesata de Daewoo Craiova
Noutati-auto

Compania franceză PSA Peugeot-Citroen nu este, deocamdată, interesată de un eventual proiect de investiţii la societatea Daewoo Automobile Craiova, a declarat, vineri, premierul Adrian Nastase.

Imagini (0) Data: 30 June 2003 Comentarii (0)

Vânzarile Citröen au crescut cu peste 34% în primele 5 luni
Noutati-auto

Vânzările Citroen confirmă, după primele cinci luni ale anului, cu o majorare de peste 34%, evoluţia ascendentă înregistrată de marcă pe piaţa românească, cu un total de 569 de unităţi comercializate, informează un comunicat al companiei ATS, importator oficial al mărci.

Imagini (0) Data: 17 June 2003 Comentarii (0)

Citroen urmareste o crestere importanta a vânzarilor în România
Noutati-auto

Compania ATS, importator oficial Citroen pe piaţa românească, apreciază că volumul vânzărilor sale va ajunge în acest an la aproximativ 2.000 de unităţi, ceea ce ar însemna cu aproape 900 de vehicule mai mult decât anul trecut, a declarat pentru www.masini.ro, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele companiei.

Imagini (0) Data: 7 May 2003 Comentarii (0)

PSA Peugeot-Citroen este anchetata de Comisia Europeana
Noutati-auto

Comisia Europeană a început o serie de perchiziţii la sediul central al companiei PSA Peugeot-Citroen, în urma unor acuzaţii privind nerespectarea regulilor de distribuţie a automobilelor la nivel european, informează autoactu.com.

Imagini (0) Data: 8 April 2003 Comentarii (0)

PSA Peugeot Citroen mizeaza pe o crestere a vinzarilor in acest an
Noutati-auto

PSA Peugeot Citroen si-a fixat obiectivul de vinzari pentru acest an la 3.350.000 de autovehicule, cu aproximativ 2,5% mai mult fata de anul trecut, cind grupul francez a inregistrat vinzari de 3 267 000 de unitati, potrivit datelor publicate de companie.

Imagini (0) Data: 30 January 2003 Comentarii (0)

Zona Dobrogea va avea un distribuitor autorizat al marcii Citroen
Noutati-auto

Automotive Trading Services, importator oficial in Romania al marcii de automobile Citroën, a inaugurat al 16-lea distribuitor autorizat al marcii. Firma Diesel va fi reprezentant exclusiv Citroën in zona Dobrogea (Constanta si Tulcea).

Imagini (0) Data: 23 July 2002 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1163 :: 18.86MB