No SSO cookie

Un Citroen C5 invata sa cante!

voteaza
(0/ 0)
Un Citroen C5 invata sa cante!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In premiera in Romania, un autoturism va fi folosit ca instrument muzical intr-un spectacol la Opera Nationala Bucuresti.

 
 

Aceasta premiera are loc in cadrul Festivalului "Saptamana Interationala a Muzicii Noi".  Citroen continua parteneriatul si la editia din acest an, fiind masina oficiala a festivalului.


Noul Citroen C5 este "instrumentul" special in cadrul unui recital inedit care va avea loc sambata, 21 mai, in fata Operei Nationale Bucuresti. Irinel Anghel (voce) si Sorin Romanescu (instrumentare masina) vor sustine un recital la voce si motor in cadrul Festivalului Saptamana Internationala a Muzicii Noi, in fata Operei Nationale Bucuresti, printre decorurile din Nunta lui Figaro", "Aida", "Motanul Incaltat" si "Alba ca Zapada" . Intarea la acest spectacol este libera.

SIMN este cel mai important festival de muzica noua, iar editia a 21-a este dedicata spectacolului muzical. Anul acesta se descopera noi forme de expresie artistica, se iese din spatiul conventional al salii de concert si se patrunde intr-o lume a jocului si a basmului. Publicul este invitat de-a lungul celor 9 zile ale festivalului sa regaseasca arta si muzica contemporana in forme de expresie neconventionale, prin spectacole si reprezentatii intr-un cadru cu totul original, concertele fiind organizate pe strada, pe treptele cladirilor, in padure, pe terasa, in bucatarie, in foyer, in sala. Toate acestea respectand si sloganul marcii Citroen: "Creative Technologie".

Spectacolele se vor desfasura la Opera Nationala Bucuresti, Radiodifuziunea Romana, Universitatea de Muzica din Bucuresti, Palatul Cantacuzino, Palatul Mogosoaia si Centrul National de Arta Tinerimea Romana.
Citroen Romania a pus la dispozitia organizatorilor Festivalului International de Muzica Contemporana 2011 modelele Citroen C5, Citroen Jumpy de persoane care vor fi folosite la transportul artistilor si al invitatilor speciali ai festivalului, dar si un Citroen Jumper care va servi la transportul in siguranta al instrumentelor utilizate.

Citroen este un sustinator la nivel international al artei in toate formele sale de manifestare. In Romania, Citroen a sustinut Festivalul International George Enescu 2009, Festivalul de Film DaKINO, Iarmaroc Fest, Jazz in the City, Saptamana Internationala a Muzicii Noi 2009 , precum si alte manifestari culturale de exceptie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1255 :: 17.78MB