No SSO cookie
Noul Chevrolet Orlando vine la Paris!
Noutati-auto

Chevrolet va lansa la Salonul Auto de la Paris versiunea de serie a modelului Orlando,primul model al marcii din segmentul MPV.

Imagini (2) Data: 25 August 2010 Comentarii (0)

Chevrolet Volt va avea si varianta van
Utile

Chevrolet Volt se va prezenta si in forma de van la Salonul Auto de la Beijing.

Imagini (1) Data: 13 August 2010 Comentarii (0)

Chevrolet a devenit monospatiat
Utile

S-a realizat varianta limuzina tip autobuz a Chevroletului hibrid cu denumirea de MPV5. La unitatea trenului special nu s-a umblat din partea celor de la General Motors.

Imagini (1) Data: 13 August 2010 Comentarii (0)

Informatii tehnice ale modelului Chevrolet 235
Utile

Chevrolet inca lucra la motoarele cu 6 si 8 cilindri, in momentul in care si-a reluat productia de masini destinate civililor dupa cel de-al II-lea Razboi Mondial. Motorul cu 8 cilindri in V nu avea sa apara decat in 1955, insa pana atunci versiunile de 3540 si 3850 cm cubi supranumite "Blue Flame” se aflau la baza oricarui model Chevrolet, devenind din ce in ce mai populare pe masura ce aceast fabricant a produs sute de mii de masini in anii ‘50 pentru a satisface cresterea vanzarilor.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Decapotabila Chevrolet Corvette din 1954
Utile

Corvette, marca sport a celor de la Chevrolet era in 1954 un autoturism frumos si relativ usor de condus pe drumurile serpuite, insa reactiona foarte prost la acceleratia de pe loc. Cu toate acestea, Corvette-ul lansat in 1953 si disponibil doar ca masina decapotabila, a reprezentat o piatra de hotar in industia ingineriei automobilistice americane multumita designerului sef de la General Motors, Harley Earl, care isi dorea o masina ce sa reprezinte un raspuns adus roadsterelor britanice care inundasera piata americana.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Motorul de 6 litri de la Chevrolet
Utile

Motorul Chevrolet de 6 litri, cu 8 cilindri in V este produs de catre compania General Motors, fiind folosit nu doar pentru aceasta marca de autoturisme, ci inclusiv in cadrul masinilor Hummer, Cadillac si al camioanelor uzinei americane, in vreme ce o alta versiune a acestui motor este amplasat pe Corvette. Ele fac parte din a III-a si a IV-a generatie de motoare, avand blocul motor mic produs de Chevrolet in 1955 (cunoscutele Blue Flames –n.t.)

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Autocar a testat Chevrolet Camaro
Noutati-auto

Anticipand iminenta lansare pe piata europeana, Autocar a realizat un test-drive cu unul dintre cele mai performante modele americane: Chevrolet Camaro.

Imagini (1) Data: 5 August 2010 Comentarii (0)

Chevrolet Volt costa 41.000 de dolari in SUA
Noutati-auto

Chevrolet Volt poate fi comandat de pe piata americana, unde va avea un pret de 41.000 de dolari.

Imagini (1) Data: 2 August 2010 Comentarii (0)

Chevrolet, singura marca din Romania care a crescut in 2010
Noutati-auto

Chevrolet este singura marca din Romania, dintre primele 20, care a inregistrat o crestere a vanzarilor in primele sase luni ale anului.

Imagini (1) Data: 15 July 2010 Comentarii (2)

Vanzarile si cotele de piata Chevrolet au crescut in 13 piete europene
Noutati-auto

Chevrolet a reusit sa vanda in Europa in prima jumatate a acestui an un numar de 232.417, in crestere cu *% fata de perioada similara a anului trecut.

Imagini (1) Data: 14 July 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2268 :: 18.96MB