No SSO cookie

Noul Chevrolet Orlando vine la Paris!

voteaza
(0/ 0)
Noul Chevrolet Orlando vine la Paris!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Chevrolet va lansa la Salonul Auto de la Paris versiunea de serie a modelului Orlando,primul model al marcii din segmentul MPV.

 
 

Primul model Chevrolet din segmentul MPV /monovolum de familie de pe piata europeana, modelul Orlando, va fi una dintre principalele atractii de la Salonul Auto de la Paris, de pe 30 septembrie, cand isi va face debutul modelul pregatit pentru productia de serie. Acesta va reprezenta una dintre cele patru premiere mondiale Chevrolet la acest salon.

Bazat pe prototipul prezentat la Paris in 2008, modelul Chevrolet Orlando este o adevarata masina de familie a noului secol, care imbina pragmatismul unui autovehicul cu 7 locuri si flexibilitatea interioara cu un design deosebit de crossover. Noul MPV compact de la Chevrolet evita stilul neinteresant care poate fi observat uneori in acest segment. In schimb, adopta un aspect mai indraznet, cu o linie coborata a acoperisului si o silueta inspirata de modelele crossover, pastrand in acelasi timp o parte frontala Chevrolet distincta si usor de recunoscut datorita grilei radiatorului.
 

Linia zvelta a acoperisului modelului Orlando este completata de pasajele rotilor proeminente si cu aspect puternic, care adapostesc roti cu jante de 16, 17 sau 18 inch. Noul MPV Orlando va avea un rol cheie in cadrul ofensivei continue a produselor Chevrolet in Europa, asa cum ne explica Wayne Brannon, presedintele si directorul general al Chevrolet Europe: „Cu noul MPV Orlando incepe un program ambitios de lansare a sapte produse, care se va derula pe parcursul urmatoarelor 15 luni.”

Desi exteriorul noului Orlando va atrage cu siguranta foarte multa atentie, si interiorul prezinta cele mai noi elemente de design de la Chevrolet, precum postul de conducere dublu, inspirat de modelul Corvette si lumina ambianta de fundal de culoare albastra pentru consola centrala. Totusi, automobilistii cu familie vor fi atrasi, de asemenea, de stilul amfiteatru in care sunt aranjate locurile de pe cele trei randuri de scaune ale modelului Orlando, de zona generoasa de incarcare si de numeroasele solutii de depozitare.
 

In ciuda liniei zvelte a acoperisului, designerii au reusit sa ridice al doilea si al treilea rand de scaune, ceea ce inseamna ca ocupantii unui Orlando au o vizibilitatea mai buna atat inainte, cat si in lateral. si datorita numeroaselor variante posibile pentru configurarea scaunelor, Orlando poate fi transformat rapid intr-unul dintre cele mai voluminoase modelele van din clasa sa in vederea transportului de incarcaturi.

Totusi, probabil cel mai ingenios este spatiul de depozitare ascuns in spatele panoului de comenzi al sistemului audio, aflat la indemana atat pentru sofer, cat si pentru pasagerul din fata. Designerii au reusit sa integreze un spatiu util, utilizat in premiera la bordul prototipului Orlando, care poate fi accesat prin ridicarea panoului audio si care este suficient de mare pentru obiecte precum un MP3 player, ochelari de soare si portofele. in spatiul respectiv exista si o mufa USB, ideala pentru reincarcarea MP3 player-ului sau a iPod-ului in timpul deplasarii.
 

Modelul Orlando are la baza sedanul de succes Cruze de la Chevrolet, castigator a mai multor premii si care a dovedit ca poate oferi calatorii si manevrabilitate excelente. Pentru compartimentul de sub capota puteti alege unul din cele mai noi trei motoare Chevrolet cu un consum redus: va fi disponibil un motor pe benzina de 1,8 litri cu o putere de 141 cp si doua unitati diesel, cea mai noua versiune a motorului Chevrolet de 2.0 litri care dezvolta puteri de 131 CP sau 163 CP.

Clientii vor putea opta intre trei niveluri de echipare cu dotari standard pentru toate autovehiculele, care includ controlul electronic al stabilitatii, sase airbaguri, sistem de aer conditionat si oglinzi actionate electric. Productia de serie a modelului Chevrolet Orlando incepe in octombrie, iar vanzarile vor debuta in Europa in prima parte a anului 2011.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1947 :: 17.79MB