No SSO cookie
VIDEO: Noul Chevrolet Captiva
Noutati-auto

Noul Chevrolet Captiva va fi prezentat la Paris alaturi de modelele Cruze hatchback, Aveo si Orlando. Chevrolet doreste sa imbunatateasca actuala gama de modele pentru a fi mai competitiv pe piata europeana.

Imagini (1) Data: 20 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Noul Chevrolet Aveo
Noutati-auto

Noul Chevrolet Aveo va debuta oficial la Salonul Auto de la Paris. Noul model reprezinta incercarea celor de la Chevrolet de a se impune pe segmentul compactelor hatchback.

Imagini (1) Data: 20 September 2010 Comentarii (0)

Iata interiorul noului Chevrolet Cruze hatchback!
Noutati-auto

Acestea sunt primele imagini oficiale cu interiorul noului Chevrolet Cruze hatchback. Noul model va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris alaturi de noul Orlando, Aveo si Captiva.

Imagini (10) Data: 17 September 2010 Comentarii (0)

Iata primele imagini cu interiorul noului Chevrolet Captiva!
Noutati-auto

Acestea sunt primele imagini cu interiorul noului Chevrolet Captiva facelift. SUV-ul american va fi prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris. Noul Captiva va fi unul din cele patru modele noi prezentate la Paris.

Imagini (10) Data: 17 September 2010 Comentarii (0)

Noul Chevrolet Captiva, premiera mondiala la Paris
Noutati-auto

Noul Chevrolet Captiva va fi unul din cele patru modele ale marcii prezentate in premiera in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Imagini (2) Data: 13 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Cum se promoveaza Chevrolet Cruze
Noutati-auto

GM a lansat campania de promovare a noului Cruze in SUA odata cu debutul modelului in showroom-uri. Chevrolet Cruze dispune de o campanie agresiva atacand direct rivalul din segment: Toyota Corolla.

Imagini (1) Data: 9 September 2010 Comentarii (0)

Noul Chevrolet Aveo, premiera mondiala la Paris!
Noutati-auto

Standul Chevrolet de la paris se anunta a fi unul mai mult decat incapator in conditiile in care americanii pregatesc trei premiere mondiale: Orlando, Aveo si Cruze hatchback.

Imagini (2) Data: 8 September 2010 Comentarii (0)

Noul Chevrolet Epica va fi lansat in 2011
Noutati-auto

Chevrolet planuieste o serie de modele noi, modele cu care spera sa devina mai competitivi atat pe piata europeana, cat si pe cea americana.

Imagini (1) Data: 6 September 2010 Comentarii (0)

Paris Preview: Chevrolet Cruze hatchback
Noutati-auto

La nici o luna inaintea deschiderii Salonului Auto Paris 2010, General Motors dezvaluie primele detalii despre noul model Chevrolet Cruze hatchback, disponibil pentru europeni.

Imagini (3) Data: 4 September 2010 Comentarii (0)

OFICIAL: Noul Chevrolet Cruze hatchback!
Noutati-auto

Povestea modelului Chevrolet Cruze continua, iar ultimul sau capitol anunta lansarea noului model hatchback cu 5 usi, o alta dovada privind intentia marcii Chevrolet de a oferi mai multa valoare in schimbul pretului, in cadrul principalelor segmente auto din Europa.

Imagini (3) Data: 3 September 2010 Comentarii (1)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1684 :: 15.31MB