No SSO cookie
Stoner se impune in Qatar
Noutati-auto

Casey Stoner castiga prima etapa a sezonului 2011 din Moto GP, australianul de la Repsol Honda fiind urmat de Jorge Lorenzo si Dani Pedrosa.

Imagini (1) Data: 21 March 2011 Comentarii (0)

Stoner in pole, Pedrosa al doilea
Noutati-auto

Australianul Casey Stoner va pleca din pole-position in prima cursa a sezonului de Moto GP, care urmeaza sa se desfasoare in Qatar, in timp ce coechipierul acestuia de la Repsol Honda, Dani Pedrosa, va pleca de pe pozitia a doua pe grila.

Imagini (1) Data: 20 March 2011 Comentarii (0)

Stoner si Pedrosa, cei mai rapizi in antrenamentele libere din Qatar
Noutati-auto

Casey Stoner si Dani Pedrosa, pilotii echipei Repsol Honda, au fost cei mai rapizi in toate cele trei sesiuni de antrenamente libere desfasurate la Qatar, inaintea primei curse oficiale a sezonului 2011 de Moto GP.

Imagini (1) Data: 19 March 2011 Comentarii (0)

Stoner va pleca primul la Valencia
Noutati-auto

Casey Stoner a obtinut cel mai bun timp al calificarilor la Valencia si va pleca din al patrulea pole-position al sezonului. El va fi urmat de Jorge Lorenzo si de Marco Simoncelli pe grila de start din Spania.

Imagini (1) Data: 6 November 2010 Comentarii (0)

Pedrosa va pleca din pole-position in Malaezia
Moto

Ibericul Dani Pedrosa va lua startul de pe prima pozitie a grilei de start in Marele Premiu de Moto GP al Malaeziei si va fi urmat de Casey Stoner si Andrea Dovizioso.

Imagini (0) Data: 22 October 2011 Comentarii (0)

Pedrosa se impune in Japonia dupa o cursa dramatica
Moto

Pilotul spaniol de Moto GP Dani Pedrosa s-a impus in Marele Premiu al Japoniei dupa o cursa dramatica, fiind urmat de conationalul sau, Jorge Lorenzo, si de australianul Casey Stoner.

Imagini (0) Data: 2 October 2011 Comentarii (0)

Jorge Lorenzo se impune in San Marino
Moto

Spaniolul Jorge Lorenzo s-a impus in Marele Premiu de Moto GP al statului San Marino si s-a apropiat la 35 de puncte de Casey Stoner in clasamentul general.

Imagini (0) Data: 4 September 2011 Comentarii (0)

Lorenzo va pleca din pole-position in SUA
Moto

Spaniolul Jorge Lorenzo a obtinut un pole-position spectaculos in Marele Premiu de Moto GP al Statelor Unite ale Americii si va fi urmat pe grila de start de duminica de Casey Stoner si Dani Pedrosa.

Imagini (0) Data: 24 July 2011 Comentarii (0)

Pedrosa se impune in Germania dupa o cursa splendida
Moto

Ibericul Dani Pedrosa a reusit sa se impuna in cursa de Moto GP din Germania, pilotul Repsol Honda fiind urmat foarte aproape de Jorge Lorenzo si Casey Stoner.

Imagini (0) Data: 18 July 2011 Comentarii (0)

Noul sezon de Moto GP debuteaza in Qatar
Noutati-auto

Sezonul 2011 de Moto GP va debuta in acest weekend, cu o cursa de noapte in Qatar, principalii favoriti la cucerirea titlului mondial in acest an fiind Jorge Lorenzo, Casey Stoner si Dani Pedrosa.

Imagini (1) Data: 19 March 2011 Comentarii (2)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3350 :: 15.28MB