No SSO cookie

Pedrosa va pleca din pole-position in Malaezia

voteaza
(0/ 0)
Pedrosa va pleca din pole-position in Malaezia
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ibericul Dani Pedrosa va lua startul de pe prima pozitie a grilei de start in Marele Premiu de Moto GP al Malaeziei si va fi urmat de Casey Stoner si Andrea Dovizioso.

 
 

Pilotul spaniol Dani Pedrosa a obtinut cel mai bun timp al calificarilor cursei de Moto GP a Malaeziei si va lua startul de pe primul loc duminica. Pedrosa, pilotul echipei Repsol Honda, va fi urmat pe grila de start de coechipierii sai, Casey Stoner si Andrea Dovizioso.

Pedrosa a reusit sa revina dupa un accident petrecut in al cincilea sau tur al calificarilor de sambata si i-a furat pole-positionul lui Casey Stoner la limita. Australianul, proaspat desemnat campion mondial, a avut un timp cu doar trei sutimi de secunda mai lent decat al ibericului.

Nici Dovizioso nu a fost departe de primul loc, timpul sau fiind cu doar doua zecimi de secunda mai slab decat al lui Pedrosa. In absenta lui Jorge Lorenzo, accidentat in urma cu o saptamana, din linia a doua vor lua startul Colin Edwards, de la Yamaha Tech 3, Marco Simoncelli, de la San Carlo Honda, si Nicky Hayden, de la Ducati.

Fostul multiplu campion mondial Valentino Rossi va lua startul de pe noua, in vreme ce americanul Ben Spies, nerefacut dupa o accidentare suferita in Australia, a obtinut doar al 16-lea timp.

Indiciul zilei, 22.10.2011, este : Pedrosa

CLICK PENTRU A ADAUGA INDICIUL

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0673 :: 17.78MB