No SSO cookie

Pedrosa se impune in Germania dupa o cursa splendida

voteaza
(0/ 0)
Pedrosa se impune in Germania dupa o cursa splendida
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ibericul Dani Pedrosa a reusit sa se impuna in cursa de Moto GP din Germania, pilotul Repsol Honda fiind urmat foarte aproape de Jorge Lorenzo si Casey Stoner.

 
 

Dani Pedrosa a izbutit sa obtina o victorie entuziasmanta in Marele Premiu de Moto GP al Germaniei, ibericul de la Repsol Honda fiind la doar a doua cursa dupa o accidentare care l-a tinut pe tusa timp de trei mari premii. Pedrosa a fost urmat  pe podiumul de premiere de la Sachsenring de Jorge Lorenzo si de Casey Stoner.

Pedrosa obtine asadar a doua sa victorie din sezonul 2011, spaniolul revenind extrem de rapid la forma din debutul anului. Nu a fost insa o victorie deloc usoara, spaniolul fiind urmat in final la mai putin de doua secunde de Jorge Lorenzo, pilotul Yamaha, si de Casey Stoner, coechipierul lui Pedrosa la Repsol Honda.

Si lupta pentru locul patru a fost una extrem de pasionanta, aceasta pozitie fiind obtinuta in final de Andrea Dovizioso, cel de-al treilea pilot al echipei Repsol Honda. Italianul s-a impus la o distanta de cateva zecimi de secunda in fata americanului Ben Spies si in fata lui Marco Simoncelli, rutierul echipei San Carlo Honda Gresini.

'' Este un sentiment incredibil sa revii si sa castigi atat de repede. '' a declarat Dani Pedrosa dupa cursa din Germania, adaugand: '' Nu m-am asteptat la aceasta victorie, dar acesta a fost intotdeauna unul din circuitele mele favorite, asa ca speram sa ma descurc cat mai bine. ''

In ierarhia generala a pilotilor, conduce in continuare australianul Casey Stoner, cu un total de 168 de puncte. Pe locul doi se claseaza campionul mondial en-titre Jorge Lorenzo, cu 153 de puncte, in timp ce al treilea este Andrea Dovizioso, cu 132 de puncte.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0660 :: 17.78MB