No SSO cookie

Noul sezon de Moto GP debuteaza in Qatar

voteaza
(0/ 0)
Noul sezon de Moto GP debuteaza in Qatar
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sezonul 2011 de Moto GP va debuta in acest weekend, cu o cursa de noapte in Qatar, principalii favoriti la cucerirea titlului mondial in acest an fiind Jorge Lorenzo, Casey Stoner si Dani Pedrosa.

 
 
Sezonul 2011 din campionatul mondial de motociclism viteza Moto GP va debuta in acest weekend cu o cursa care se anunta extrem de spectaculoasa si care se va desfasura in Qatar pe timp de noapte.

Jorge Lorenzo, campionul mondial en-titre de la clasa regina, porneste ca favorit si in acest sezon, evolutiile sale din sezonul trecut si diferenta la care s-a impus in ierarhia generala a pilotilor recomandandu-l ca principal pretendent la un nou titlu mondial.

In ceea ce priveste contracandidatii ibericului de la Yamaha-YMR, cei mai puternici par a fi cei trei de la Repsol Honda, australianul Casey Stoner, campion mondial in 2007, spaniolul Dani Pedrosa, vicecampionul mondial de anul trecut si italianul de 24 de ani Andrea Dovizioso. Cei trei au avut evolutii foarte bune in testele din pre-sezon si se anunta foarte periculosi atat in lupta pentru victoria din Qatar, cat si in lupta pentru coroana mondiala.

Un alt pilot de urmarit va fi cu siguranta italianul Valentino Rossi, septuplu campion mondial Moto GP, cel care va debuta in Qatar pentru noua sa echipa, Ducati Desmosedici. Totusi, varsta destul de inaintata, accidentarea din sezonul trecut, dar mai ales forma destul de slaba aratata de noua sa motocicleta in teste fac din fostul campion mondial mai degraba un outsider atat la victoria de etapa din prima cursa, cat si la un nou titlu suprem.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (2)

scris de Anonim

@Ben Digi Sport si Digi Sport Plus

scris de Anonim

si in Romania cine mai transmite la TV?

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1852 :: 19.26MB